Feliway, pršilo s feromoni za pomirjanje mačk (60 ml)

Naraven način premagovanja znakov stresa in tesnobe pri psih in mačkah.
FELIWAY CLASSIC je linija izdelkov namenjena umirjanju mačk, ki so izpostavljene spremembam v okolju in stresnim situacijam, ki pogosto vodijo v izražanje neželenega vedenja, kot je markiranje z uriniranjem ali vertikalno praskanje v prostoru. FELIWAY CLASSIC ni zdravilo.
Več...
Pakiranje 60 ml
31,82€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Oznaka: stres
Zdravje: živali, mačke

FELIWAY CLASSIC nudi občutek udobja in pomaga preprečiti, da bi mačka puščala negativne znake v svojem domu.

FELIWAY CLASSIC izdelki s feromoni klinično dokazano* zagotavljajo občutek ugodja pri mladičih in mačkah vseh starosti ter jim pomagajo občutiti varnost in samozavest ob prilagajanju na novo okolje in spremembe v okolju (posvojitev, selitev, počitnice, namestitev v hotelu, zavetišču, novo pohištvo, prenavljanje, nov družinski član ali hišni ljubljenček), v stresnih situacijah (zabave doma, ognjemeti, petarde), potovanju z avtomobilom ali ob obiskih pri veterinarju.

FELIWAY CLASSIC pomaga zajeziti s stresom povezano neželeno vedenje.

Ko se mačka v svojem okolju počuti domače in udobno, podrgne lice ob vogale pohištva ali lastnikovo nogo ter tako pusti sporočilo, ki je za nas nezaznavno in ga poznamo kot mačji obrazni feromon. Ta „srečna oznaka“ pri mački povzroči občutek ugodja in varnosti.

FELIWAY CLASSIC je sintetični analog tega feromona in se sprošča s toploto, drgnjenjem ali pršenjem, odvisno od naprave za sproščanje feromonov.

FELIWAY CLASSIC je vrstno specifičen. Zaznajo ga lahko samo mačke in ima enak pomen za vse mačke. Nima pomirjevalnega učinka na ljudi ali katere koli druge domače živali.

FELIWAY CLASSIC nima kontraindikacij za uporabo s katerimkoli drugim izdelkom.

Mačje vedenje je pogosto precej kompleksno in obstaja mnogo načinov za uravnavanje le tega.

FELIWAY CLASSIC je prva izbira, ki ni zdravilo, za odpravljanje vedenja povezanega s stresom. Dokazano pomaga pri podpori mačk, ki jih spremlja blag do hud stres. V določenih primerih je potrebna dodatna vedenjska terapija ali prilagoditev okolja in se priporoča obisk in nasvet veterinarja.

FELIWAY CLASSIC se lahko uporablja kot dopolnilo drugih vedenjskih terapij, ki jih priporoči vaš veterinar ali kvalificiran vedenjski terapevt.

FELIWAY CLASSIC ni zdravilo. Če so prisotni znaki bolezni, se posvetujte z izbranim veterinarjem.

* Učinkovitost izdelka FELIWAY CLASSIC je bila dokazana v številnih kliničnih študijah, objavljenih v uglednih znanstvenih revijah, ali predstavljena na mednarodnih konferencah.

Prosim obiščite www.feliway.co.uk za popoln seznam virov koristnih informacij, vizualnih orodij in nasvetov strokovnjakov ter več podrobnosti o uporabi in prednostih izdelkov FELIWAY CLASSIC. 

Sestava (pršilo, 60 ml):
Analog mačjega obraznega feromona (F3) ……. 10 %.
Etanol ……………………………………………….…….. do 60 ml. 

Učinek pršila FELIWAY CLASSIC traja od 4 do 5 ur. Vsaka 60 ml steklenička omogoča približno 400 pršenj oziroma 50 uporab (+/- 8 pršenj/uporabo). 

Ne pršite neposredno na mačko.

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Pred uporabo preberite priloženo navodilo. Hraniti ločeno od vročine, isker, odprtega ognja, vročih površin. Ne kaditi. Če pride izdelek v oči: več minut previdno spirajte z vodo. Hraniti na hladnem, dobro prezračevanem mestu.Vsebnik je potrebno zavreči na posebnih zbiralnih mestih za nevarne odpadke ter v skladu z lokalnimi predpisi. 

Patentirana tehnologija. Ceva Santé Animale, 10, av. de la Ballastière, 33500 Libourne, Francija. 

Proizvaja: Ceva Santé Animale, ZI Très Le Bois, 22600 Loudeac, Francija.
Zastopa: SALUS, Veletrgovina, d. o. o., Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana.

Dodatki

Druge oblike

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Ob nakupu Vichy nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo ...