Futuro Sport, bandaža za koleno - L (1 bandaža)

Futuro Sport bandaža za koleno nudi trden oprijem in vam pomaga, da se lahko samozavestno gibate. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 1 bandaža
36,64€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: bandaža, pripomoček
Mesto uporabe: kolena, noge
Oznaka: poškodba
Zdravje: šport

Futuro Sport bandaža za koleno nudi trden oprijem in vam pomaga, da se lahko samozavestno gibate.

Primerna je za uporabo med ukvarjanjem s športom pri zvinih, preobremenitvenem sindromu, artritisu ter preprečevanju ponovnih poškodb.

Bandaža je narejena iz protimikrobnega, zračnega mteriala PolartecPower Stretch-RXR, ki nadzoruje neprijetne vonjave in uravnava tvorbo vlage. Enostavna je za uporabo in primerna za obe nogi. Bandaža je anatomsko zasnovana za optimalno prileganje, odprtina za pogačico pa nudi dodatno stabilizacijo.

Uporaba:

  1. Odprite vsa zapirala in bandažo potegnite čez stopalo, pri čemer mora biti najširša odprtina zgoraj. Pogačica mora biti v odprtini.
  2. Zgornji trak pritrdite vzdolž zgornjega konca bandaže.
  3. Spodnji trak pritrdite vzdolž spodnjega konca bandaže. Obe zapirali nastavite tako, da je oprijem trden in hkrati udoben.elikost:
Mere (izmerite kot kaže slika) Velikost
33,0-38,0 cm S
38,0-43,0 cm M
43,0-48,0 cm L
Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 26.2. do 8.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.