Matični mleček - 100% svež, Gelée Royale

Matični mleček čebele ne nabirajo, temveč je izvleček žlez mladih čebel dojilj, starih od pet do 12 dni, ki še ne letijo.
Več...
Pakiranje 30 g
29,51€

Matični mleček čebele ne nabirajo, temveč je izvleček žlez mladih čebel dojilj, starih od pet do 12 dni, ki še ne letijo. Z njim celo življenje hranijo čebeljo kraljico – matico, ki predstavlja preživetje vrste. Prav vrednost matičnega mlečka, s katerim dojilje hranijo matico, namreč ohranja čebeljo vrsto že več kot 40 milijonov let. Neizmerno bogastvo matičnega mlečka pa cenimo tudi ljudje, saj se zavedamo, da je zaklad iz čebeljega panja pomembno dopolnilo prehrani.

Sveži matični mleček je gosta tekoča snov specifičnega okusa.

Sveži matični mleček uživajte pod jezikom in ga imejte v ustih čim dlje. Tako boste zagotovili kar najboljšo absorpcijo v organizem.

Izdelek po odprtju zahteva njegovo hranjenje v hladilniku ter zaužitje v 30 dneh po odprtju.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočena dnevna količina je 1 priložena žlička (1 g) matičnega mlečka. Zaužijte ga zjutraj na tešče, tako, da ga raztopite pod jezikom. Tako boste dosegli največji izkoristek, saj lahko kapilare pod jezikom matični mleček neposredno vsrkajo v krvni obtok.

Za en mesec redne uporabe zadostuje:  1 pakiranje.

Sestavine:
100 % sveži matični mleček.

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorila:
Osebam, alergičnim na matični mleček, uporabe ne priporočamo.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! 

Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.   Po odprtju shranjujte lonček z matičnim mlečkom v hladilniku na največ 4 °C in ga porabite v 30 dneh.

Blank slika

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Vrhunska nega las, lasišča in kože Ducray vam je na voljo 20% ugodneje. Izdelki Ducray so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji. Ducray dermatološki laboratoriji so znani po proizvodnji dermokozmetičnih izdelkov za nego kože, las in ...