GeloRevoice, pastile za grlo črni ribez/mentol (20 pastil)

Gelorevoice pastile za grlo dolgotrajno ščitijo, vlažijo in regenerirajo sluznico grla in žrela pri hripavosti, bolečem grlu, suhi sluznici in dražečem kašlju
Več...
Pakiranje 20 pastil
7,99€
Lastnosti
Oblika: pastile
Mesto uporabe: grlo, žrelo, sluznica
Oznaka: alergija, draženje, prehlad, hripavost, kašelj
Zdravje: kajenje, diabetes, zaščita, otroci, nosečnost, vlaženje

Medicinski pripomoček

Gelorevoice pastile za grlo dolgotrajno ščitijo, vlažijo in regenerirajo sluznico grla in žrela pri hripavosti, bolečem grlu, suhi sluznici in dražečem kašlju.  Iz pastile se pri raztapljanju sprošča poseben hidrogelni kompleks, ki vsebuje hialuronsko kislino. Zaradi vsebnosti mineralov pastile ob stiku s slino povzročijo nastanek pene, ki je ključnega pomena za enakomerno porazdelitev hidrogelnega kompleksa po vzdraženi sluznici. Hidrogelni kompleks se trdno oprime sluznice tudi do 60 minut in več, jo dolgotrajno ščiti in pomaga pri njeni regeneracij. 

GeloRevoice pastile za grlo priporočamo: 

 • pri hripavosti ali izgubi glasu
 • v času povečanega števila okužb dihal
 • vsem, ki za svoje delo nujno potrebujejo glas pevci, igralci, pedagoški delavci, govorci, napovedovalci, prodajni predstavniki..
 • odraslim in otrokom od 6. leta
 • nosečnicam in doječim materam
 • diabetikom, saj pastile ne vsebujejo sladkorja

Uporaba:
Navodila za uporabo/Priporočena uporaba Odrasli in otroci, starejši od 6 let: po potrebi 1 pastila večkrat na dan, npr. na 2–3 ure, po jedi. Do največ 6 pastil na dan.

Opozorila:
GeloRevoice pastil ne uporabljajte, če ste alergični (preobčutljivi) za katerokoli sestavino izdelka. Pred prvo uporabo GeloRevoice pastil se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, če imate zmanjšano izločanje sline. Bolniki z redko dedno fruktozno intoleranco ne jemljite GeloRevoice pastil, saj se sestavina izomalt v telesu delno pretvori v fruktozo. GeloRevoice pastil ne uporabljajte istočasno z drugimi pripravki za ustno votlino, grlo in žrelo.

Glavne sestavine:
ksantan, karbomer, natrijev hialuronat.

Sestavine:
Črni ribez-mentol: izomalt, natrijev hidrogen karbonat, ksilitol, citronska kislina, makrogol, arome (aroma črnega ribeza, mentol), kalijev hidrogen fosfat, cinkov stearat, silicijev dioksid, sukraloza.

Dobavitelj: Medis d.o.o., Brnčičeva ulica 1, 1001 Ljubljana Črnuče, Slovenija, e-mail: info(at)medis.si
Proizvajalec: G. Pohl-Boskamp GmbH & Co. KG, Kieler Str. 11, 25551 Hohenlockstedt, Nemčija

Drugi okusi

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...