Grau Hokamix30, mali prigrizek za pse - 800g

Je naravni prigrizek za odrasle majhne pse in mladiče (ko začnejo jesti trdo hrano) sestavljen iz osnove Hokamix30 (30 zelišč) in dodanim piščancem. Namenjen je za nagrado med učenjem in kot posladek med obroki.
Več...
Pakiranje 800 g
18,51€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: hrana
Vsebnost: minerali, vitamini
Zdravje: presnova, psi

Je naravni prigrizek za odrasle majhne pse in mladiče (ko začnejo jesti trdo hrano) sestavljen iz osnove Hokamix30 (30 zelišč) in dodanim piščancem. Namenjen je za nagrado med učenjem in kot posladek med obroki.

Sestava: 30 zelišč (Hokamix30), meso (piščanec), alge

Dodatki: Hokamix30 ni mešanica vitaminov in mineralov, temveč je čista zeliščna mešanica. 

Naravne sestavine, ki jih vsebujejo prigrizki, so:
• rudnine, kot so kalcij, fosfor, magnezij, natrij,
• aminokisline, kot so metionin, lizin in cistein,
• vitamini: karotin (provitamin A9, D3, E, C, B1 (tiamin), B2 (riboflavin), H (biotin),
• sledi elementov: jod, železo, baker, cink, selen, mangan, krom, kalij.

Priporočilo za dajanje prigrizkov Hokamix30, namenjeno odraslim, velikim psom - 800g pakiranje vsebuje cca. 130 kosov:

- mladiči (ko začnejo jesti trdo hrano) odvisno od teže 1 do 10 kosov malih prigrizkov dnevno
- telesna teža do 5 kg 5 kosov malih prigrizkov dnevno
- telesna teža med 5 in 10 kg 5 do 10 kosov malih prigrizkov dnevno

Hokamix30 linija je posebej zasnovana, patentirana linija, ki domačim ljubljenčkov nudi kakovosten in naraven vir hranilnih snovi. Najpomembnejša zelišča, vsebovana v HOKAMIX30 ter njihovo učinkovanje na presnovo in organe.

Kako Hokamix30 deluje?
Vsako izmed 30 zelišč, vsebovanih v izdelkih Hokamix30, je namenjeno določenemu procesu v telesu vašega psa. Spodbujajo presnovo, oskrbo tkiv s krvjo in izboljšajo delovanje organov, kot so na primer ledvici, jetra in črevesje. Povsem običajne težave, kot so srbenje, prhljaj, bolečine v mišično-kostnem sistemu ali oslabljeno delovanje v drugih organskih sistemih, so pogosto znak motene presnove, kar lahko odpravimo s hranjenjem z izdelki iz linije Hokamix30.

Priporočamo ga kot dodatek k hrani za vse pse katerekoli starosti v obdobju menjave dlake. Primeren je tudi za odstavljene mladiče. Najmanj osem tednov ga dodajajte v hrano in kmalu boste opazili precejšnje pozitivne spremembe.

Komu lahko damo izdelke iz linije Hokamix30?
Izdelke Hokamix30 je smiselno dodajati v hrano vsem psom. Začnete lahko, ko je še mladiček in to nadaljujete vse njegovo življenje. Tudi če hranite s hranilno, popolno in uravnoteženo hrano, je smiselno dodajati vanjo Hokamix30. Znano je, da celo visokokakovostne surovine izgubijo svoj učinek zaradi segrevanja in postopkov pri izdelavi suhe (briketi) ali mokre hrane. To pomeni, da so vitamini uničeni, aminokisline iz beljakovinskih virov spremenjene, esencialne maščobne kisline pa postanejo nestabilne in izgubijo svoje delovanje v telesu. Svojega psa lahko učinkovito zaščitite in mu pomagate z dodajanjem izdelkov iz Hokamix30 linije ob upoštevanju načela ‘‘bolje preprečevati, kot zdraviti’’.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...