Hansaplast obliži z aktivnim gelom, veliki

Hansaplast Activ gel obliž temelji na inovativnem principu vlažnega celjenja. V vlažnem okolju se rana hitreje celi in ne nastane krasta. Pri tem se vodoodporni obliž prilega rani kot druga koža.
Več...
Pakiranje 8 obližev
5,89€

Medicinski pripomoček

Lastnosti:

Hansaplast Activ gel obliž temelji na inovativnem principu vlažnega celjenja.

V vlažnem okolju se rana hitreje celi in ne nastane krasta. Pri tem se vodoodporni obliž prilega rani kot druga koža in ji s svojo elastičnostjo in zračnostjo nudi najboljše udobje.

Uporaba
Za optimalen proces celjenja rane pustite obliž na rani vsaj dva dni ali dlje.

Kaj prinaša inovacija Hansaplast Aktiv gel obliža?
Trend vlažnega celjenja ran v zadnjih letih je omogočila sodobna tehnologija poliuretanskih gelov, ki ustvarja v rani optimalne pogole za vlažno celjenje. Rana je zaščitena in zaradi stalne vlage pod obližem je pri tem celjenje rane pospešeno.
Klinične raziskave so pokazale, da krasta naravni process celjenja rane ovira.

Uporaba Hlansaplast Aktiv gel obliža
• Svežo rano najprel očistite in jo osušite
• Preko rane prosto (brez napenjanja obliža) prilepite obliž, tako da najprej odstranite zaščitni papir.

Opozorilo
• Pred pričetkom postopka zagotovite, da rana ni inficirana. Posebno pozornost namenite rani v prvih 24 urah celjenja. Znamenja infekcije so pordela koža, občutek vročine, bolečine, srbečica ali skelenje. V tem primeru pokrijte rano in poiščite zdavniško pomoč!
• Če niso prisotni zgoraj opisani zanki, lahko obliž brez pomislekovza 2 ali več dni pustite na rani. Dlje ko je obliž nemoteno na rani, toliko hitreje se bo ta zacelila.
• Če je rana svetlo rdeča, na površini prekrita s svetlorumenotekočino in ne kaže znakov infekcije, so omogočene dobre možnosti nemotenega celjenja rane.

Velikost:
68 x 43 mm

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...