Hemagel Procto, rektalne svečke

HemaGel PROCTO nudi edinstveno rešitev za pospešeno celjenje akutnih in kroničnih ran ter analnih kožnih sprememb. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 5 svečk
8,83€
Lastnosti
Oblika: svečke
Mesto uporabe: zadnjica
Oznaka: rane, bolečina, hemoroidi
Zdravje: celjenje

Medicinski pripomoček

HemaGel PROCTO nudi edinstveno rešitev za pospešeno celjenje akutnih in kroničnih ran ter analnih kožnih sprememb. HemaGel PROCTO svečke se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju hemoroidov in drugih bolezni danke, kot so boleče kožne razpoke (analne fissure) in sluznice (analne ragade).

HemaGel PROCTO zmanjšuje bolečine, ki jih povzročajo analne razpoke, zmanjšuje krvavitve med odvajanjem blata in pospešuje celjenje.

Sestava:
HemaGel PROCTO je bela svečka v obliki torpeda, ki vsebuje navzkrižno vezane kopolimere 2-hidroksietilmetakrilat z polimerno vezjo in sterilno zaščitene amino skupine. Razvili so ga na Inštitutu za makromolekularno kemijo, Akademije za znanost, v Češki Republiki.

Uporaba:

 • Vstavite svečko v danko, po odvajanju blata in umivanju, z zaobljeno konico naprej.
 • Odtrgajte 1 svečko s traku vzdolž perforacije, jo nežno odtrgajte, olupite ovoj in odstranite svečko.
 • Vstavite eno svečko z zaobljeno konico naprej globoko v danko, po možnosti v nekoliko upogibnem položaju.
 • Dnevno uporabite eno svečko HemaGel PROCTO, najbolje čez noč, razen če je po navodilih zdravnika drugače.

Kontraindikacije:
Nobeni stranski učinki niso bili odkriti pri uporabi HemaGel PROCTO. Pri preobčutljivih ljudeh je možno manjše draženje danke, kot so rahlo srbenje ali pekoč občutek, vendar to ne predstavlja ovire. Uporaba svečke ima lahko rahel odvajalni učinek.

Opozorilo:
V primeru pojava stranskih učinkov, prenehajte z uporabo in se posvetujte z osebnim zdravnikom. Hranite izven dosega otrok! Ne uporabljajte po datumu uporabe, označen na ovojnini.

Zaradi svoje makromolekularne structure HemaGel PROCTO ne prodre v organizem. Zato lahko svečke uporabljajo vse starostne skupine, tudi nosečnice in doječe osebe. V vsakem primeru se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom.

Bolezni danke potrebujejo posebno higieno in redno gibanje črevesja. Zato pijte ustrezno količino tekočin, jejte manj začinjeno hrano in povečajte vnos vlaknin.

V kolikor težave ne izginejo ali se stanje poslabša v roku 7 dni, se obvezno posvetujte z zdravnikom.

Proizvajalec: WAKE spol. s r.o., Jakubská 647/2, 110 00 Prague 1, Češka
Dobavitelj: BITAX d.o.o. Vrzdenec 37, 1354 Horjul Slovenija

Blank slika

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...