Ice Power Cold spray, pršilo

Za prebrat: Vas bolijo mišice? Hlajenje pomaga.
Pršilo Ice Power je idealno za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva ali manjših opeklin.
Več...
Pakiranje 200 ml
15,21€

Medicinski pripomoček

Pršilo Ice power je idealno za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva, na primer izvinov in hernij, primerno pa je tudi za oskrbo manjših opeklin.

Zaradi priročne uporabe in takojšnjega delovanja je izjemno priljubljeno med športniki.

Uporaba:
Pršite z razdalje približno 15 cm, največ 5 sekund. Po potrebi ponovite. Zdravljenje nadaljujte z namestitvijo hladilne obloge Ice Power ali hladilnega gela. Nanesite z večkratnimi kratkimi curki z razdalje vsaj 15 cm (da ne bi prišlo do lokalnih ozeblin). Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se kontaktu t očmi, sluznico in odprtimi ranami.

Opozorilo: aerosolni razpršilnik
Posoda je pod tlakom; lahko eksplodira pri segrevanju. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali proti drugemu viru vžiga. Hraniti izven dosega otrok. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljate temparaturam nad 50°C/122°F. Izredno vnetljiv aerosol.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...