Ice Power Cold spray, pršilo

Za prebrat: Vas bolijo mišice? Hlajenje pomaga.
Pršilo Ice Power je idealno za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva ali manjših opeklin.
Več...
Pakiranje 200 ml
15,21€

Medicinski pripomoček

Pršilo Ice power je idealno za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva, na primer izvinov in hernij, primerno pa je tudi za oskrbo manjših opeklin.

Zaradi priročne uporabe in takojšnjega delovanja je izjemno priljubljeno med športniki.

Uporaba:
Pršite z razdalje približno 15 cm, največ 5 sekund. Po potrebi ponovite. Zdravljenje nadaljujte z namestitvijo hladilne obloge Ice Power ali hladilnega gela. Nanesite z večkratnimi kratkimi curki z razdalje vsaj 15 cm (da ne bi prišlo do lokalnih ozeblin). Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se kontaktu t očmi, sluznico in odprtimi ranami.

Opozorilo: aerosolni razpršilnik
Posoda je pod tlakom; lahko eksplodira pri segrevanju. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali proti drugemu viru vžiga. Hraniti izven dosega otrok. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljate temparaturam nad 50°C/122°F. Izredno vnetljiv aerosol.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...