Ice Power Cold spray, pršilo (200 ml)

Za prebrat: Vas bolijo mišice? Hlajenje pomaga.
Pršilo Ice Power je idealno za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva ali manjših opeklin.
Več...
Pakiranje 200 ml
13,56€

Medicinski pripomoček

Pršilo Ice power je idealno za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva, na primer izvinov in hernij, primerno pa je tudi za oskrbo manjših opeklin.

Zaradi priročne uporabe in takojšnjega delovanja je izjemno priljubljeno med športniki.

Uporaba:
Pršite z razdalje približno 15 cm, največ 5 sekund. Po potrebi ponovite. Zdravljenje nadaljujte z namestitvijo hladilne obloge Ice Power ali hladilnega gela. Nanesite z večkratnimi kratkimi curki z razdalje vsaj 15 cm (da ne bi prišlo do lokalnih ozeblin). Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se kontaktu t očmi, sluznico in odprtimi ranami.

Opozorilo: aerosolni razpršilnik
Posoda je pod tlakom; lahko eksplodira pri segrevanju. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali proti drugemu viru vžiga. Hraniti izven dosega otrok. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljate temparaturam nad 50°C/122°F. Izredno vnetljiv aerosol.

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay Anthelios za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja pd 8. 6. do 22. 6. 2023. Brezplačna dostava velja le na področju Slovenije. Akcija ne velja ...