Itires Pekana - Homeopatsko zdravilo, peroralne kapljice (30 ml)

Itires Pekana - homeopatsko zdravilo za peroralno uporabo.
Več...
Pakiranje 30 ml
15,54€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: usta

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Vsak posameznik naj po lastni odgovornosti presodi svojo odločitev za homeopatsko zdravljenje uporabi Itires Pekana kapljice.
Za samozdravljenje se smemo odločati le v primeru običajnih težav in vsakdanjih bolezni. Ta priporočila pod nobenim pogojem ne nadomeščajo nasveta in pregleda pri zdravniku. Pri težjih ali trajnejših zdravstvenih težavah nujno poiščite zdravniško pomoč.

Kombinirano homeopatsko zdravilo se uporablja za lajšanje različnih stanj, ki jih pokrivajo homeopatske slike vsebovanih učinkovin.

Uporaba Itires kapljic:

 • Odmerjanje v akutnih stanjih
  • Odrasli in otroci starejši od 3 let: večkrat (do 6 krat) dnevno 5 kapljic.
  • Otroci mlajši od 3 let: večkrat (do 6 krat) dnevno 3 kapljice.
 • Odmerjanje v kroničnih stanjih
  • Odrasli in otroci starejši od 3 let: 3 x dnevno 5 kapljic.
  • Otroci mlajši od 3 let: 3 x dnevno 3 kapljice.

Vsebnost:

Sestavine: 1g (=1,03 ml =26 kapljic) kapljic vsebuje:
Barium carbonicum D8 0,135 g
Calcium jodatum D8 0,135 g
Helianthemum canadense (Cistus canadensis) D12 0,150 g
Conium maculatum D6 0,135 g
Scrophularia nodosa D4 0,130 g
Echinacea spag. Peka D12 0,105 g
Galium aparine D6 0,115 g
Juglans regia spag. Peka (Juglans) D6 0,095 g

Druge sestavine so: etanol, prečiščena voda in laktoza. To zdravilo vsebuje majhne količine etanola (alkohola) in sicer manj kot 100 mg na odmerek.

Opozorila:
Homeopatsko zdravilo brez odobrenih terapevtskih indikacij. Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom. Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom, če se znaki bolezni ne izboljšajo. Izdaja zdravila je brez recepta v lekarnah. Shranjujte pri temperaturi do 25° C.

Če vam je zdravnik povedal, da ne prenašate nekaterih sladkorjev, se pred uporabo tega zdravila posvetujte s svojim zdravnikom.

Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay.