izbor

Kapljice za oči z UV zaščito, Drop Defence (10 ml)

Drop Defence je vlažilna zaščitna raztopina za oči z UV-zaščito, ki vsebuje vitamin B2 (riboflavin), vitamin E TPGS, MSM, aminokisline in hialuronsko kislino 0,1 %. Brez konzervansov. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 ml
20,41€

Kapljice za oči z UV zaščito Drop Defence površino očesa ščitijo pred UV-žarki in močno modro svetlobo ter izboljšuje vlažnost površine očesa, s čimer prispeva k zaščiti roženičnega epitelija pred različnimi dejavniki stresa. 

Natrijev hialuronat mehansko medsebojno deluje s sluzno plastjo solznega filma, tako da zadržuje vodo in podaljšuje stabilnost očesne površine. Sinergijska dejavnost aminokislin hrani očesno površino, uravnava pH in osmolarnost solz ter izboljšuje zaščito epitelija pred stresom zaradi UV-žarkov in modre svetlobe. Vitamin E TPGS povečuje vlažnost očesne površine. 

Raztopina za oči učinkuje varovalno, zaščitno in antioksidativno proti poškodbam zaradi UV-žarkov ter pospešuje naravni obnovitveni proces. 

Kapljice za oči DROP DEFENCE so edinstvena in odobrena osebna zaščitna oprema, ki ščiti roženico, očesno lečo in mrežnico pred UV-sevanjem, modro svetlobo, umetnimi svetlobnimi viri in podaljšano izpostavljenostjo soncu ter preprečuje poškodbe, kot so fotokeratitis, fotokeratokonjunktivitis, katarakta in starostna degeneracija rumene pege. 

 • Kapljice za oči DROP DEFENCE ohranijo očesno površino navlaženo in zaščiteno.
 • Kapljice za oči DROP DEFENCE so osebna zaščitna oprema (Personal Protective Equipment).
 • Kapljice za oči DROP DEFENCE so primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč. 

Indikacije
Kapljice za oči DROP DEFENCE ščitijo pred škodljivimi učinki UV-žarkov, modre svetlobe, sončne svetlobe in umetne svetlobe. Kapljice za oči DROP DEFENCE preprečujejo nastanek fotokeratitisa in fotokeratokonjunktivitisa zaradi UV-žarkov. Kapljice za oči DROP DEFENCE preprečujejo nastanek katarakte zaradi UV-žarkov. Kapljice za oči DROP DEFENCE preprečujejo staranje rumene pege zaradi UV-žarkov in modre svetlobe. Kapljice za oči DROP DEFENCE so indicirane pri dolgotrajni izpostavljenosti računalniku, videoterminalom in televiziji. Kapljice za oči DROP DEFENCE so indicirane pri intenzivni in dolgotrajni izpostavljenosti UV-žarkom. Kapljice za oči DROP DEFENCE so indicirane pri športu in aktivnostih na prostem. Kapljice za oči DROP DEFENCE so indicirane v okoljih z visoko izpostavljenostjo UV-žarkom (gore, morje, tropska območja itd.). Dajanje izdelka ne zmanjšuje ostrine vida ali zaznave barv in ne spreminja kontrastne občutljivosti. 

Sestavine
Natrijev riboflavin fosfat, vitamin E TPGS, natrijev hialuronat, metil sulfonil metan, L-prolin, L-glicin, L-lizin klorohidrat, L-levcin, dibazični natrijev fosfat dodekahidrat, natrijev klorid, voda za injekcije.

Brez konzervansov. 

Shranjevanje in rok uporabe
Shranjevati na temperaturi do 30 stopinj Celzija, po odprtju je izdelek uporaben še do 2 meseca. 

Priporočeno doziranje
Ena do dve kapljici v posamezno oko ob enkratnem nanosu.

Število dnevnih nanosov po potrebi, priporočeno zaradi UV zaščite je vsaj dvakrat dnevno (npr. ob 9. uri in ob 13. uri). Enkraten nanos naj bi ščitil oko najmanj 3 ure.

Proizvajalec: IROS r.c. S.r.l., Via Andrea D'Isernia 31, 80122 Napoli, Italija
Distirbuter: Biokorp d.o.o., Prežihova 2, 9000 Murska Sobota, Slovenija.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje. Ne spreglejte tudi kar do 50% popusta na Nupo ploščce. Akcija poteka od 6. 2. do 13. 2. 2023.