Nutrilab Lactase, encim laktaza v kapsulah (90 kapsul)

Lactase je namenjen osebam, ki imajo pomanjkanje encima laktaze v telesu, kar imenujemo laktozna intoleranca.
Več...
Pakiranje 90 kapsul
12,38€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: trebuh, želodec, prebavila, črevesje
Vsebnost: encimi
Zdravje: presnova

Lactase je namenjen osebam, ki imajo pomanjkanje encima laktaze v telesu (laktozna intoleranca).

Pomanjkanje encima laktaze lahko povzroči težave pri prebavljanju mlečnega sladkorja, ki se nahaja v mleku in mlečnih izdelkih.

Uporaba in priporočena dnevna količina: 
Eno kapsulo zaužijemo pred vsakim obrokom, ki vsebuje mleko ali mlečne izdelke (laktozo). Vsebino kapsule lahko tudi primešamo obroku (do temperature 50°C)

Vsebnost:
1 kapsula vsebuje: Laktaza (iz Aspergillus oryzae) 4.500 FCC*. Laktaza v kapsuli je v obliki beta-galaktozidaze iz skupine »kislih« laktaz, ki ima optimalno aktivnost pri pH želodca. Laktaza je neživalskega izvora in nima stranskih učinkov.    

*Od strani EFSA (Evropska agencija za varnost hrane) priporočen odmerek na obrok, za osebe, ki imajo težave s prebavo laktoze.

Sestavine:
Mikrokristalna celuloza, Tolerase granulat, hidroksi propil metil celuloza (ovojnica kapsule), voda, magnezijev stearat (rastlinskega izvora).

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Poreklo: EU

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 7.4. do 14.4.2021 oz. do razdelitve zalog daril. Izbrani izdelki so navedeni na spodnjem seznamu. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo ...