Lekovita Jetra, čaj

Čajna mešanica listov poprove mete in artičoke, zeli rmana in repika, korenine regrata in cvetov kamilice.
Več...
Pakiranje 100 g
8,04€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: čaj
Mesto uporabe: jetra
Zdravje: presnova

Čajna mešanica listov poprove mete in artičoke, zeli rmana in repika, korenine regrata in cvetov kamilice. Odrasli pijte sveže pripravljen nesladkan napitek zjutraj na tešče ali 15 minut pred obrokom, največ trikrat na dan. Ohlajeni skodelici napitka dodajte žličko sveže stisnjenega limoninega soka.

Sestavine:
list poprove mete, zel rmana, korenina regrata, cvet kamilice, zel repika, list artičoke

Priprava:
Žličko čaja prelijte z 200 ml vrele vode in ga pokritega pustite stati 10 minut, nato precedite. Sveže pripravljen nesladkan napitek pijte na tešče oziroma 15 minut pred obilnejšim obrokom, največ trikrat na dan.

Čaje linije Lekovita pripravljamo sveže, kot vodne poparke. Predpisano količino čajne mešanice, navedeno na embalaži, prelijemo z ustrezno količino vrele vode, posodo pokrijemo, da eterična olja ne izparijo in občasno premešamo. Poparek je pripravljen v petih do desetih minutah. Ohladimo in pijemo nesladkane v skladu z navodili na embalaži.

Opozorilo:
Odsvetujemo uporabo pri otrocih, mlajših od 12 let.

Shranjevanje:
Sodobna embalaža omogoča ponovno tesno zapiranje že odprtega izdelka in tako zagotavlja pravilno shranjevanje čajne mešanice ves čas uporabe. Čaje shranjujte na temnem mestu pri sobni temperaturi, zaščitene pred vlago in nedosegljivo otrokom.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...