Mediblink, samolepljivi vodoodporni povoj - Moder (6 x 100 cm)

Medicinski pripomoček v obliki povoja za enostavno zaščito ran, ureznin, odrgnin, žuljev in podobnih poškodb pred vodo, prahom in udarci.
Več...
Pakiranje 1 povoj (6 x 100 cm)
5,98€

Mediblink samolepljivi vodoodporni povoj je izredno mehek, vpojen in večsmerno elastičen, zato je še posebej primeren za zaščito ran na gibljivih delih telesa kot so prsti, roke in noge, hkrati pa omogoča nemoteno delo tudi kadar ste v stiku z vodo, prahom ali umazanijo.

Zlepi se sam nase in ne s kožo, rano ali dlako. Primerej je za uporabo tako na ljudeh kot na živalih.

Uporaba:

  1. S prsti enostavno odtrgajte potrebno količino povoja. Med posamezno plastjo povoja je tanka plast papirja, ki preprečuje da bi se povoj zlepil sam nase. Papir zavrzite.
  2. Povoj vsaj 3-krat ovijte okrog poškodovanega mesta.
  3. Nato s prsti in dlanjo stisnite celotno površino povoja. S tem boste zagotovili vodotestnost povoja. Pri namestitvi povoja si pomagajte s slikovnim prikazom na levi strani embalaže.

Manufactured for (EU importer/uvoznik): Mediblink d.o.o. Gubčeva cesta 19 8210 Trebnje, 
Slovenija
Proizvajalec: Shanghai Luli Medical Instrument Co., Ltd., Kitajska.
Zastopnik za SLO: Prolat d.o.o. Praproče 9 8210 Trebnje.

 

Izbrani izdelki Ekolife natura so vam na voljo 10% ugodneje.

Izbrani izdelki Ekolife natura so vam na voljo 10% ugodneje.

Izbrani izdelki Ekolife natura so vam na voljo 10% ugodneje. Akcija velja za: Ekolife Natura, liposomski Vitamin D3 brez alkohola (60 ml), Ekolife Natura liposomski vitamin K2 in D3 brez etanola, tekočina (60 ml), Ekolife Natura liposomski vitamin C (750 mg) z okusom Ananasa, tekočina - 250 ...