akcija

Mediblink M142, samolepljivi vodoodporni povoj - Rjav (6 x 100 cm)

Vsi izdelki Mediblink so vam na voljo 20% ugodneje.
Medicinski pripomoček v obliki povoja za enostavno zaščito ran, ureznin, odrgnin, žuljev in podobnih poškodb pred vodo, prahom in udarci.
Več...
Pakiranje 1 povoj (6 x 100 cm)
Redna cena 5,98€
4,78€

Mediblink samolepljivi vodoodporni povoj je izredno mehek, vpojen in večsmerno elastičen, zato je še posebej primeren za zaščito ran na gibljivih delih telesa kot so prsti, roke in noge, hkrati pa omogoča nemoteno delo tudi kadar ste v stiku z vodo, prahom ali umazanijo.

Zlepi se sam nase in ne s kožo, rano ali dlako. Primerej je za uporabo tako na ljudeh kot na živalih.

Uporaba:

 1. S prsti enostavno odtrgajte potrebno količino povoja. Med posamezno plastjo povoja je tanka plast papirja, ki preprečuje da bi se povoj zlepil sam nase. Papir zavrzite.
 2. Povoj vsaj 3-krat ovijte okrog poškodovanega mesta.
 3. Nato s prsti in dlanjo stisnite celotno površino povoja. S tem boste zagotovili vodotestnost povoja. Pri namestitvi povoja si pomagajte s slikovnim prikazom na levi strani embalaže.

Manufactured for (EU importer/uvoznik): Mediblink d.o.o. Gubčeva cesta 19 8210 Trebnje, 
Slovenija
Proizvajalec: Shanghai Luli Medical Instrument Co., Ltd., Kitajska.
Zastopnik za SLO: Prolat d.o.o. Praproče 9 8210 Trebnje.

 

Dodatki

Namesto izdelka poskusite

Druge barve

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 20.1.2021 do razdelitve zalog daril. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...