akcija

MosquitNo, posamezna zapestnica za odrasle (1 zapestnica)

Vsi izdelki Mosquitno so vam na voljo 25% ugodneje.
Mosquitno zapestnica z vonjem citronele je obstojna minimalno 72 ur. Izdelek splošne rabe.
Več...
Pakiranje 1 zapestnica
Redna cena 3,49€
2,62€

Fleksibilna velikost zapestnice. MosquitNo zapestnica je pametna zapestnica, narejena iz posebne silikonske gume, ki postopoma spušča vonj citronele. Zapestnica je idealna za uporabo med športom, aktivnostim na prostem in na potovanju.

Na voljo v 10 različnih barvah.

Izdelek hranite izven dosega otrok mlajših od 3 let. Izdelka ne uporabljajte v primeru alergije na citronelo. Ne uporabljajte v postelji.

Opozorila:
Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Nevarnost zadušitve.

Rok uporabe označen na izdelku. Izdelka ne zaužijte. Izdelek je varen za namenjeno uporabo.

Previdno: 
Ni uporabljajte na otrocih mlajših od 3 let. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pri nekaterih ljudeh lahko dolgotrajen stik s kožo povzroči alergijsko reakcijo. Po uporabi si umijte roke. Ne uporabljajte v ustih in na očeh. Ni za uporabo v vodi.

Prva pomoč:
Če se zgodi reakcija na koži, takoj sperite z milom in vodo in izdelke odstranite. Če je reakcija še vedno prisotna, se posvetujte z zdravnikom. Če izdelek pogoltnete, takoj pokličite zdravnika za nasvet in pomoč.

Uporaba:
Raztrgajte vrh embalaže in vzemite ven zapestnico. Zapestnico nosite okoli zapestja.

Shranjevanje in odstranjevanje: 
Za dolgotrajno obstojnost, hranite v original embalaži. Hranite izven dosega otrok. Za odstranjevanje, izdelek vrzite v smeti.

Izdelek ni bil registriran na agenciji za zaščito okolja v ZDA. Mosquitno BV predstavlja, da ta proizvod izpolnjuje pogoje za 25(b) oprostitev registracije po zveznih insekticidih, fungicidih in rodenticidih act

Sestavine:
83% olja citronele na nalepko, 17% inertne sestavine, guma, amonijev benzoat, cinkov oksid, lepilo, SKUPAJ SESTAVIN – 100%.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje. Akcija traja od 1. 8. do 31. 8. 2022. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.