Lanolin krema, Multi-Mam (30 ml)

Lanolin za naravno nego bradavic doječih mater. Multi-Mam Lanolin uporabimo pred in po dojenju ali po potrebi.
Več...
Pakiranje 30 ml
10,94€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: prsi
Oznaka: suha koža
Zdravje: nosečnost, zaščita, zaščita kože, dojenčki

Za naravno nego bradavic doječih mater. Multi-Mam Lanolin uporabimo pred in po dojenju ali po potrebi.

Pred dojenjem ga ni potrebno odstraniti, saj otroku ne škoduje, če ga zaužije. Je skorajda brez okusa in vonja.

Multi-Mam Lanolin glavne lastnosti:

  • Ščiti bradavice pred in med dojenjem
  • Preprečuje nastajanje razpok in ohranja kožo mehko, prožno in zdravo
  • Nadomesti naravno kožno maščobo, ki se pri dojenju odstrani
  • Je izdelan na osnovi visoko prečiščene, naravne maščobe pridobljene iz volne

Sestavine (INCI):
anhidrirani lanolin (adeps lanae)

 Ali moram odstraniti Multi-Mam Lanolin pred dojenjem?
Ne, je neškodljiv v primeru, da ga dojenček pogoltne in ima nevtralen okus in vonj. Posebej priporočamo, da lanolin nanesete neposredno po hranjenju - če ga nanesete tik pred hranjenjem, lahko ima vaš dojenček težave pri sesanju.

Kako pogosto moram uporabiti Multi-Mam Lanolin?
Tako pogosto, kot želite. Za optimalno zaščito priporočamo, da nanesete Multi-Mam Lanolin vsaj dvakrat dnevno.

Kakšen je najboljši način, da nanesem Multi-Mam Lanolin?
Med konicami prstov zmehčajte manjšo količino Multi-Mam Lanolin mazila in ga nanesite na celotno površino areole. Morda bo pomagalo, če boste tubo rahlo pregnetli ali pa jo z rokami pred uporabo segreli.

V čem je razlika med Multi-Mam Lanolin in Multi-Mam Balm proizvodom?
Lanolin je izdelan iz najčistejše naravne maščobe, pridobljene iz volne. Multi-Mam Balm je alternativa lanolinu izdelana na osnovi izbora rastlinskih olj. Balzam je mehkejši in ga je tako lažje nanesti.

Konstantno imam težave zaradi razpok na bradavicah, kar je zelo boleče. Kaj lahko ukrenem?
Najboljša rešitev je, da najprej uporabite komprese(obkladke), da bi tako odpravili razpoke, saj pospešuje vlažno celjenje. Da bi preprečili nastanek razpok, uporabite mazilo. Multi-Mam Lanolin je mazilo, ki ponovno okrepi in neguje kožno tkivo. Je naravno in ima nevtralen okus ter ni škodljivo v primeru, da ga pogoltnemo – tako ohranja vaše kožno tkivo zdravo in nudi optimalno dnevno zaščito med dojenjem.

Kaj so vzroki za težave z bradavicami?
Večina poškodb na bradavicah je posledica nepravilnega sesanja; pomembno je, da je najbolj občutljiv del tkiva bradavice potisnjen globoko v dojenčkova usta. Uporaba proizvodov, ki zmanjšujejo naravno zaščito kože, kot so mila in šamponi, lahko tudi povzroči nastanek razpok na bradavicah. Končno so lahko glivična infekcija, ekcem ali pa nagnjenost k suhi koži potencialni vzroki za težave z bradavicami.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava*. Od 25. 11. do 27. 11. vam bodo kar 30 % ugodneje na voljo tudi izbrani paketi La Roche-Posay in Vichy (klik)  Akcija poteka od 25. ...