Nailner Pen 2v1, pisalo proti glivicam na nohtih (4 ml)

Nailner 2 v 1 pisalo proti glivičnim okužbam nohtov učinkovito odpravlja glivice na nohtih.
Več...
Pakiranje 4 ml
23,02€

Nailner 2 v 1 učinkovito odpravlja glivice na nohtih. Zahvaljujoč inovativnemu nosilnemu sistemu Nailner prodre globoko v strukturo nohta, kjer zniža pH okolja. Nizka vrednost pH oziroma kislo okolje zaustavi širitev glivične okužbe nohtov. Pisalo proti glivicam na nohtih 2 v 1 vsebuje tudi posvetljevalno sestavino, ki pomaga izboljšati videz okuženega nohta že po samo 7 dneh uporabe. Nailner neguje in vlaži noht, ga ščiti pred izsušitvijo in tako preprečuje krhkost in lomljivost nohtov. Uporaba je enostavna in hitra. Piljenje ob uporabi izdelka ni potrebno.

Uporaba:
2-krat na dan prve 4 tedne uporabe, nato nanašajte enkrat na dan, dokler noht zdravega videza ne preraste poškodovanega nohta.

Potrebno se je zavedati, da je glivična okužba nohtov trdovratna težava in da je njeno zdravljenje dolgotrajno, zaradi česar je potrebna redna, vsakodnevna uporaba dalj časa.

1 pisalo običajno zadošča za približno 400 nanosov.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. V primeru stika z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Posvetujte se z zdravnikom, če se vaše stanje ne izboljša ali se poslabša. Če izdelek nanašate na poškodovano kožo, lahko povzroči draženje. Če ugotovite alergijsko reakcijo ali draženje, prenehajte uporabljati izdelek. Izdelka ne uporabljate, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Posvetujte se z zdravnikom, če ste sladkorni bolnik ali imate slabo cirkulacijo. Shranjujte pri sobni temperaturi. Vnetljivo. Izogibajte se vdihavanju izdelka.

Sestavine:
Ethyl lactate, Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Acid, Resacetophenone, Citric Acid.

Druge oblike

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Ob nakupu Vichy nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo ...