izbor

Nursicare, prsne blazinice (6 blazinic)

Edinstvene sestavine Nursicare se med seboj dopolnjujejo in omogočajo zmanjšanje bolečine na mestu poškodbe. Mama hitro občuti lagodje in olajšanje zaradi poškodovanih, razpokanih ali bolečih bradavic. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 6 blazinic
21,21€

Blazinice Nursicare za poškodovane, razpokane in boleče bradavice doječih mam.

Blazinice Nursicare zaradi svojih posebnih sestavin omogočajo odlične pogoje za zdravljenje, hitro celjenje in regeneracijo bolečega in poškodovanega tkiva ter obenem zmanjšajo otekanje in bolečino.

Blazinice se lahko uporabijo tudi v primeru bolečine, brez vidnih ran na prsnih bradavicah

Nursicare prsne blazinice glavne lastnosti:

 • Hitro olajšanje bolečine: Edinstvene sestavine Nursicare se med seboj dopolnjujejo in omogočajo zmanjšanje bolečine na mestu poškodbe. Mama hitro občuti lagodje in olajšanje zaradi poškodovanih, razpokanih ali bolečih bradavic.
 • Enostavno odstranjevanje - Blazinice Nursicare so udobne in delujejo blažilno. Narejene so iz sodobne polimerne membrane. Zaradi patentirane sestave se blazinice enostavno odstrani. Blazinice na koži ne pustijo lepljivega ali mastnega občutka in se ne zlepijo z rano.
 • Hitro zdravljenje - Blazinice Nursicare podpirajo naravne procese zdravljenja in ustvarjajo najugodnejše razmere za celjenje poškodovanega tkiva ter pomagajo ohraniti bradavice mehke in prožne.
 • Blazinice “dihajo” - Blazinice Nursicare omogočajo, da rana “diha”. Polprepustni film na zunanji strani blazinice omogoča izmenjavo plinov in ohranja primerno raven vlažnosti. Film pomaga preprečevati kontaminacijo rane in iztekanje tekočine na oblačila.
 • Varnost -  Blazinice Nursicare izpolnjujejo zahteve ustreznih mednarodnih standardov za varnost in učinkovitost. Prestale so kontrolni pregled in odobritev v vseh državah, kjer jih tržijo. Izdelki PolyMem se varno in učinkovito uporabljajo že več kot 25 let.
 • Zaščita in preprečevanje - Blazinice Nursicare so tanke, mehke in prilagodljive. Preprečujejo drgnjenje bradavic ob oblačila. Dodatno čiščenje poškodovanih bradavic ni potrebno. Blago čistilno sredstvo v blazinicah pomaga ohraniti rano čisto v procesu zdravljenja.

Prednosti uporabe blazinic:

 • Sterilizirane blazinice zdravijo in celijo poškodovane, razpokane, boleče in občutljive prsne bradavice.
 • Hitro zmanjšajo oteklino in bolečino ter dajejo občutek olajšanja.
 • So idealne za doječe matere, ne vsebujejo lateksa in dodanih zdravilnih učinkovin, ki so otroku škodljive.
 • So zračne in preprečujejo infekcijo.
 • So odlična zaščita pred drgnjenjem ob oblačila in dodatnim draženjem bolečega mesta.
 • Ob menjavi ali odstavitvi blazinic prsnih bradavic ni treba izpirati ali čistiti.
 • Učinkovitost omogoča, da v času njihove uporabe na obolelem predelu ne potrebujete dodatne nege in mazil.
 • So primerne za vse, ki imajo težave z občutljivimi, bolečimi in/ali poškodovanimi prsnimi bradavicami.

Blazinice so tanke in diskretne pod oblačili

Opozorilo:
Blazinica se namesti neposredno na vlažno bradavico s potiskano stranjo, obrnjeno stran od kože. Blazinica se lahko uporablja, dokler vpita tekočina v blazinici ne postane vidna skozi potiskano stran blazinice in dokler ne doseže roba blazinice. Blazinico se zamenja takoj, ko je prepojena z mlekom.

Blazinice Nursicare niso pralne; pranje lahko odstrani in izniči njihovo delovanje. Prepojeno blazinico se zavrže. V primeru, da imate na predelu prsne bradavice odprto rano, krvavitev ali izcedek, poleg uporabe Nursicare ali PolyMem, svetujemo posvet z zdravnikom.

Proizvajalec: FERI - FERRIS MFG. CORP., ZDA
Zastopnik: ZALOKER & ZALOKER D.O.O., KAJUHOVA ULICA 9, LJUBLJANA

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 23. 1. do 3. 2. 2023.  *Akcija ne velja za pakete izdelkov Eucerin, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.