NutriDrink Multi Fibre Čokolada, 4 x 200 ml

Nutridrink Multi Fibre je prehrana za posebne zdravstvene namene, za dietetsko uravnavanje bolezensko pogojene neprehranjenosti.
Več...
Pakiranje 4 x 200 ml
8,25€

Živilo za posebne prehranske namene

Nutridrink Multi Fibre je pripravljena, visokokalorična hrana v obliki napitka, z vlakninami in okusom čokolade. Nutridrink Multi Fibre je prehrana za posebne zdravstvene namene, za dietetsko uravnavanje bolezensko pogojene neprehranjenosti. Izdelek vsebuje 6 različnih vlaknin, ki ustrezajo tistim v naravnih živilih in vzpodbujajo delovanje črevesja. Izdelek ne vsebuje glutena in laktoze. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo vsebino dobro pretresemo. Priporočamo, da je izdelek pred zaužitjem ohlajen.

Shranjevanje:
Izdelek hranimo v hladnem in suhem prostoru. Po odprtju plastenke moramo izdelek hraniti v hladilniku in ga porabiti v roku 24 ur.

Sestavine:
voda, maltodekstrin, mlečne beljakovine, saharoza, rastlinska olja, vlaknine (inulin, oligofruktoza, rezistentni škrob, sojini polisaharidi, arabski gumi, celuloza), kakav, ojačevalec arome (čokolada, vsebuje mleko), emulgator (sojin lecitin), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), trikalijev citrat, magnezijev klorid, kalcijev hidroksid, holin klorid, karotenoidi (β-karoten, lutein, likopen), kalijev dihidrogen fosfat, trikalcijev fosfat, natrijev L-askorbat, stabilizator (karagenan), kalijev hidroksid, trinatrijev citrat, kalijev klorid, železov laktat, cinkov sulfat, aroma (vanilija), nikotinamid, retinil acetat, bakrov glukonat, DL-α-tokoferil acetat, natrijev selenit, manganov sulfat, kalcijev Dpantotenat, kromov klorid, D-biotin, holekalciferol, tiamin hidroklorid, folna kislina, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin, natrijev molibdat, riboflavin, natrijev fluorid, kalijev jodid, fitomenadion.

Pomembna opozorila:
Izdelek se uporablja izključno pod zdravniškim nadzorom in je primeren tudi kot edini vir prehrane (5 - 7 plastenk na dan krije celotno potrebo po hranilih). Nutridrink Multi Fibre ni primeren za otroke do starosti 3 let, pri otrocih v starosti od 3 – 6 let pa je potrebno izdelek uporabljati previdno. Izdelek ni primeren za bolnike, ki ne smejo uživati vlaknin in za bolnike z galaktozemijo. 

Proizvajalec: N.V. Nutricia – Zoetermeer, Nizozemska

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...