NutriDrink Multi Fibre Vanilija, 4 x 200 ml

Pripravljena visoko kalorična hrana v obliki napitka s 6 različnimi vlakninami, ki ustrezajo tistim v naravnih živilih in vzpodbujajo delovanje črevesja.
Več...
Pakiranje 4 x 200 ml
8,25€

Živilo za posebne prehranske namene

Nutridrink Multi Fibre je pripravljena, visokokalorična hrana v obliki napitka, z vlakninami in z okusom vanilije. Nutridrink Multi Fibre je prehrana za posebne zdravstvene namene, za dietetsko uravnavanje bolezensko pogojene neprehranjenosti. Izdelek vsebuje 6 različnih vlaknin, ki ustrezajo tistim v naravnih živilih in vzpodbujajo delovanje črevesja. Izdelek ne vsebuje glutena in laktoze. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo vsebino dobro pretresemo. Priporočamo, da je izdelek pred zaužitjem ohlajen.

Shranjevanje:
Izdelek hranimo v hladnem in suhem prostoru. Po odprtju plastenke moramo izdelek hraniti v hladilniku in ga porabiti v roku 24 ur.

Sestavine:
voda, maltodekstrin, mlečne beljakovine, saharoza, rastlinska olja, vlaknine (sojini polisaharidi, inulin, oligofruktoza, rezistentni škrob, arabski gumi, celuloza), trikalijev citrat, emulgator (sojin lecitin), ojačevalec arome (vanilija), magnezijev klorid, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), trikalcijev fosfat, karotenoidi (β-karoten, lutein, likopen), holin klorid, kalcijev hidroksid, kalijev hidroksid, natrijev L-askorbat, železov laktat, cinkov sulfat, barvilo (kurkumin), magnezijev hidroksid, nikotinamid, retinil acetat, bakrov glukonat, DL-α-tokoferil acetat, natrijev selenit, manganov sulfat, kalcijev D-pantotenat, kromov klorid, D-biotin, holekalciferol, tiamin hidroklorid, folna kislina, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin, natrijev molibdat, riboflavin, natrijev fluorid, kalijev jodid, fitomenadion.

Pomembna opozorila:
Izdelek se uporablja izključno pod zdravniškim nadzorom in je primeren tudi kot edini vir prehrane (5 - 7 plastenk na dan krije celotno potrebo po hranilih). Nutridrink Multi Fibre ni primeren za otroke do starosti 3 let, pri otrocih v starosti od 3 – 6 let pa je potrebno izdelek uporabljati previdno. Izdelek ni primeren za bolnike, ki ne smejo uživati vlaknin in za bolnike z galaktozemijo. 

Proizvajalec: N.V. Nutricia – Zoetermeer, Nizozemska

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Popust velja za izdelke na spodnjem seznamu. Akcija traja od 27.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...