Nutrilab Melatonin, ustno pršilo z naravno aromo limone (30 ml)

Ustno pršilo z melatoninom in naravno aromo limone. Prehransko dopolnilo.
Več...
Pakiranje 30 ml
12,53€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Vsebnost: melatonin
Zdravje: vegetarijanci

Nutrilab Melatonin ustno pršilo z naravno aromo limone v obliki prehranskega dopolnila za priročno uporabo. Izdelek je primeren za vegetarijance.

Uporaba:
Priporočena dnevna količina: 1 razpršek tik pred spanjem. Pred uporabo dobro pretresite. Ob prvi uporabi 3-krat pritisnite na pršilko, da bo začela delovati. Vsebino odmerite neposredno v usta.

Vsebnost:
Aktivna snov: 1 razpršek (dnevni odmerek) vsebuje 0,4 mg melatonina.

Pakiranje: 30 ml (150 razprškov)

Sestavine:
gostilo glicerin, voda, sredstvo za uravnavanje kislosti citronska kislina, konzervans kalijev sorbat, melatonin, naravna aroma.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Uporabljajte le pred spanjem. Izdelek je namenjen le zdravim, odraslim ljudem. Ne smejo ga jemati otroci in mladostniki, mlajši od 18 let, ter nosečnice in doječe matere. Če po jemanju tega izdelka občutite zaspanost ali omotičenost, ne vozite ali upravljajte s stroji. Vožnja in upravljanje s stroji se odsvetujeta prej kot v petih urah po jemanju melatonina.

Prehranska dopolnila z melatoninom naj se jemljejo v skladu z naravnim cirkadianim (dnevno-nočnim) ritmom endogenega melatonina, kar pomeni po tem, ko se že stemni, čim bližje običajnemu času spanja. Ker ni zadostnih  podatkov o varnosti pri dolgotrajnem jemanju, se svetuje jemanje melatonina le občasno. Osebe, ki zaradi jemanja melatonina tudi naslednji dan občutijo zaspanost in utrujenost, naj ne vozijo ali izvajajo opravil, pri katerih je potrebna pozornost in bi zaspanost lahko pomenila varnostno težavo.

Jemanje melatonina se odsvetuje ljudem, ki imajo kakršno koli vnetno ali avtoimunsko bolezen, epilepsijo, astmo, z motnjami razpoloženja, vedenja, ali osebnostnimi motnjami in vsem, ki jemljejo katerakoli zdravila, razen, če se pred začetkom jemanja posvetujejo z zdravnikom. Jemanje melatonina se ne priporoča v kombinacijah s sinteznimi ali naravnimi snovmi, ki imajo pomirjevalne ali uspavalne lastnosti.

Shranjevanje:
Shranjujte na suhem in temnem prostoru pri temperaturi do 25° C. Porabite v šestih mesecih po odprtju.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Popust vam bo obračunan v 3. koraku v košarici. *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji (Vichy rutine, Vichy Summer Promo, Vichy Try and Buy, Vichy ...