izbor

Nutrispoint Marine Collagen, čisti ribji kolagen v prahu (200 g)

Hidroliziran ribji kolagen visoke kakovosti ima molekulsko maso 2000 Da. Zaradi načina obdelave je naš kolagen izredno lahko dosegljiv telesnim celicam, zato je njegova absorpcija visoka.
Več...
Pakiranje 200 g
37,03€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: prašek
Mesto uporabe: koža
Vsebnost: kolagen, aminokisline, beljakovine

Nutrispoint Marine Collagen čisti ribji kolagen v prahu glavne lastnosti:

  • Kompleksna strukturna beljakovin, sestavljena iz kolagena tipa 1
  • Vsebuje razvejane aminokisline, t.i. BCAA (levcin, izolevcin, valin)
  • Ima nizko molekulsko maso 2000 Da
  • Peptidi iz ribjega kolagena, ki se nahajajo v izdelku, so visokokakovostna in naravna sestavina
  • Zadošča za 40 dnevno priporočenih porcij

 
 

Ribji kolagen je kompleksna strukturna beljakovina, sestavljena predvsem iz kolagena tipa 1. Vsebuje razvejane aminokisline, t.i. BCAA (levcin, izolevcin, valin) in tudi esencialne aminokisline (histidin, metionin, treonin, valin), ki jih telo ne more sintetizirati samo, zato jih je potrebno vnesti s hrano. 

Peptidi iz ribjega kolagena, ki se nahajajo v izdelku, so visokokakovostna in naravna bioaktivna sestavina, oblikovana za uporabo v prehranskih izdelkih. Njegove odlične organoleptične lastnosti in takojšnja topnost omogočajo enostavno uporabo v številnih napitkih in obrokih.
Uporaba:
Vsak dan dodajte eno žlico prahu morskega kolagena v kavo, smuti, jogurt, zeleni sok ali beljakovinski napitek. Prav tako je odličen za uporabo v kuhinji — lahko ga dodate k različnim morskim jedem — rižotam, testeninam, ribjim juham, škampom, školjkam in podobnim živilom.
 
Priporočena dnevna količina: 5–10 g (1–2 zvrhani čajni žlički).
 
Vsebnost:

Sestavine:
Topen hidroliziran RIBJI kolagen v prahu.
 
Izvor: Francija.
 
Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. 
 
Shranjevanje:
Shranjevati izven dosega otrok! Po odprtju embalažo dobro zaprite in jo hranite v suhem in hladnem prostoru.
 
Proizvajalec in dobavitelj: NUTRISPOINT d.o.o. Pod bori 2, Poslovna cona Žeje pri Komendi, 1218 Komenda.
Blank slika
Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 23. 1. do 3. 2. 2023.  *Akcija ne velja za pakete izdelkov Eucerin, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.