Otidolo Pekana - Homeopatsko zdravilo, kapljice za uho (10 ml)

Otidolo Pekana - Homeopatsko zdravilo za avrikularno uporabo. Uporaba homeopatskega zdravila Otidolo: 1- 3 kapljice v uho po potrebi večkrat na dan.
Več...
Pakiranje 10 ml
15,02€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: ušesa

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Vsak posameznik naj po lastni odgovornosti presodi svojo odločitev za homeopatsko zdravljenje.
Za samozdravljenje se smemo odločati le v primeru običajnih težav in vsakdanjih bolezni. Ta priporočila pod nobenim pogojem ne nadomeščajo nasveta in pregleda pri zdravniku. Pri težjih ali trajnejših zdravstvenih težavah nujno poiščite zdravniško pomoč.

Kombinirano homeopatsko zdravilo Otidolo se uporablja za lajšanje različnih stanj, ki jih pokrivajo homeopatske slike vsebovanih učinkovin.

Uporaba homeopatskega zdravila Otidolo:
1- 3 kapljice v uho po potrebi večkrat na dan.

Vsebnost v homeopatskem zdravilu Otidolo:

Sestavine: 1g (=0,88 ml =20 kapljic) kapljic vsebuje:
Atropa belladonna spag. Peka D4 0,070 g
Chamomilla recutita D4  0,090 g
Echinacea spag. Peka D5 0,090 g
Phytolacca americana D4  0,065 g
Plantago major spag. Peka D6 0,085 g
Pulsatilla pratensis spag. Peka D4 0,035 g

Druge sestavine so: glicerol, etanol in prečiščena voda.

Opozorila:
Homeopatsko zdravilo brez odobrenih terapevtskih indikacij. Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom. Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom, če se znaki bolezni ne izboljšajo.  Izdaja zdravila je brez recepta v lekarnah. Shranjujte pri temperaturi do 25° C. 

Rok uporabnosti po odprtju: 1 leto.

Blank slika
  • Predvidena dostava

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay.