Otifree, raztopina za čiščenje ušeskov psov in mačk (60 ml)

Otifree je raztopina, ki jo uporabljamo za čiščenje manjših mačjih ušeskov in velikih pasjih ušesov. Raztopina se lahko uporablja kot redno čiščenje ušesov pri psih in mačkah. Ustrezna je tudi za čiščenje ušes ljubljenčkov pred aplikacijo zdravil v ušesni kanal.
Več...
Pakiranje
8,18€

Tudi hišni ljubljenčki lahko imajo umazana ušesa. Za čiščenje ušes psov in mačkov se lahko uporablja Otifree raztopina, ki vsebuje tudi 1% ognjiča. 

Sama raztopina je nevtralna (pH = 6,8), ne draži naših ljubljenčkov in je enostaven za uporabo. 

Delovanje:
Ognjič: celi rane.
Propilen glikol: očisti epidermis hiperkeratotičnih ostankov (mrtve kože), ohranja normalno vlažnost epidermisa v ušesnem kanalu, razgradi in zmanjša zbiranje ušesnega masla (ceruminolitičen učinek) in zmanjša neprijeten vonj.

Uporaba:
- za redno higieno ušes pri psih in mačkah
- za čiščenje pred aplikacijo zdravil v uho

Otifree je enostaven za uporabo (fleksibilna kanila), ima nevtralen pH (6,8), ne draži in živali ga dobro prenašajo. Pri uporabi ni interakcij z lokalnimi zdravili za zdravljenje otitis externa.

Sestava:
Ognjič 1 %, propilen glikol 40 %, voda, emulgator 

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...