X Lekarnar obvestilo hq

Otifree, raztopina za čiščenje ušeskov psov in mačk (60 ml)

Otifree je raztopina, ki jo uporabljamo za čiščenje manjših mačjih ušeskov in velikih pasjih ušesov. Raztopina se lahko uporablja kot redno čiščenje ušesov pri psih in mačkah. Ustrezna je tudi za čiščenje ušes ljubljenčkov pred aplikacijo zdravil v ušesni kanal.
Več...
Pakiranje
8,18€

Tudi hišni ljubljenčki lahko imajo umazana ušesa. Za čiščenje ušes psov in mačkov se lahko uporablja Otifree raztopina, ki vsebuje tudi 1% ognjiča. 

Sama raztopina je nevtralna (pH = 6,8), ne draži naših ljubljenčkov in je enostaven za uporabo. 

Delovanje:
Ognjič: celi rane.
Propilen glikol: očisti epidermis hiperkeratotičnih ostankov (mrtve kože), ohranja normalno vlažnost epidermisa v ušesnem kanalu, razgradi in zmanjša zbiranje ušesnega masla (ceruminolitičen učinek) in zmanjša neprijeten vonj.

Uporaba:
- za redno higieno ušes pri psih in mačkah
- za čiščenje pred aplikacijo zdravil v uho

Otifree je enostaven za uporabo (fleksibilna kanila), ima nevtralen pH (6,8), ne draži in živali ga dobro prenašajo. Pri uporabi ni interakcij z lokalnimi zdravili za zdravljenje otitis externa.

Sestava:
Ognjič 1 %, propilen glikol 40 %, voda, emulgator 

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Obvestilo o nedelovanju Lekarnar.com.

Obvestilo o nedelovanju Lekarnar.com.

Spoštovani, obveščamo vas, da zaradi trenutne situacije naročanje preko Lekarnar.com ni mogoče.  Vse že naročene pakete bomo odpremili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost. ekipa Lekarnar.com.