Otomer, pršilo za odstranjevanje ušesnega masla

Pršilo za odstranjevanje ušesnega masla in za ušesno higieno, izotonična raztopina z morsko vodo.
Več...
Pakiranje 100 ml
8,09€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: ušesa
Zdravje: čiščenje

Medicinski pripomoček

Pršilo za odstranjevanje ušesnega masla in za ušesno higieno, izotonična raztopina z morsko vodo.

Za izpiranje in ćiščenje ušes odraslih z namenom preprečevanja nastanka zamaškov iz ušesnega masla ter njihovo lažje odstranjevanje.

Uporaba:
Odstranite zaščitni pokrovček ter namestite pršilni nastavek na zgornji del pršila. Med uporabo držite pršilo pokonci, da ga lahko do konca izpraznete. Nagnite glavo rahlo v eno stran, vstavite pršilni nastavek v zunanji del slušnega kanala in pritisnite na pršilnik. Pršite 2-3 sekunde, pocakajte nekaj sekund, nato nežno obrišite.

Odmerjanje:
Po potrebi, lahko veckrat na dan.

Opozorila:
Ne uporabljajte pri vnetju ušes, predrtem bobnicu, tujku v ušesu, vstavljenih ušesnih cevkah ali po operaciji ušes. Nastavek pršilnika po vsaki uporabi ocistite ter posušite in ponovno zaprite z zašcitnim pokrovckom. Ce pršilo zaide v oci, oko izperite z vodo. Hraniti zunaj dosega otrok. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti loceno od vrocine, vrocih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko jeprazna. Zašcititi pred soncno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.

Sestavine:
So navedene na proizvajalčevi deklaraciji.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...