Otomer, pršilo za odstranjevanje ušesnega masla (100 ml)

Pršilo za odstranjevanje ušesnega masla in za ušesno higieno, izotonična raztopina z morsko vodo.
Več...
Pakiranje 100 ml
8,09€

Pršilo za odstranjevanje ušesnega masla in za ušesno higieno, izotonična raztopina z morsko vodo.

Za izpiranje in ćiščenje ušes odraslih z namenom preprečevanja nastanka zamaškov iz ušesnega masla ter njihovo lažje odstranjevanje.

Uporaba:
Odstranite zaščitni pokrovček ter namestite pršilni nastavek na zgornji del pršila. Med uporabo držite pršilo pokonci, da ga lahko do konca izpraznete. Nagnite glavo rahlo v eno stran, vstavite pršilni nastavek v zunanji del slušnega kanala in pritisnite na pršilnik. Pršite 2-3 sekunde, pocakajte nekaj sekund, nato nežno obrišite.

Odmerjanje:
Po potrebi, lahko veckrat na dan.

Opozorila:
Ne uporabljajte pri vnetju ušes, predrtem bobnicu, tujku v ušesu, vstavljenih ušesnih cevkah ali po operaciji ušes. Nastavek pršilnika po vsaki uporabi ocistite ter posušite in ponovno zaprite z zašcitnim pokrovckom. Ce pršilo zaide v oci, oko izperite z vodo. Hraniti zunaj dosega otrok. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti loceno od vrocine, vrocih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko jeprazna. Zašcititi pred soncno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.

Sestavine:
So navedene na proizvajalčevi deklaraciji.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 7.6. do 21.6.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja ...