Ovopid aktivni šampon proti ušem - 2.stopnja (200 ml)

Faza 2- 200 ml. Preventiva in vzdrževanje, zaščita. Nežen in učinkovit.
Več...
Pakiranje 200 ml
15,69€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: šampon
Mesto uporabe: lasje
Oznaka: uši, srbenje
Zdravje: otroci, zaščita

Ovopid aktivni šampon - 2.stopnja

Ovopid aktivni šampon je posebej indiciran tam, kjer je nujna popolna učinkovitost proti gnidam zaradi prisotnosti na glavi, pri odraslih in otrocih. Zaščiti in vzdržuje negovane lase. Prisotnost občutljivih površinsko aktivnih snovi zagotavlja nežno in učinkovito akcijo ob spoštovanju pH lasišča.

Za boljše rezultate, po uporabi šampona dnevno popršite losjon v spreju (faza 3).

Uporaba:
Pred uporabo šampona faza 2 previdno razčesite suhe lase z uporabo gostega glavnika. Nanesite šampon na lase, pri čemer bodite velikodušni s količino, ki jo nanesete in jo porazdelite po mokrih laseh in lasišču in masirajte. Sperite in ponovite. Lahko se uporablja dnevno pri otrocih in odraslih.

Uporaba, ko so uši že na glavi:

1., 3., 5. in 7. dan obvezna uporaba vseh treh faz. Na lase najprej nanesemo olje, ki ga spreremo s šamponom, na koncu pa uporabimo še preventivni sprej.

2., 4. in 6. dan uporabimo samo preventivni sprej (ki ga sicer uporabljamo vsak dan dokler so na šoli/v vrtcu uši).

Sestavine (INCI):
Aqua, Coco Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Decyl Glucoside, Glyceryl Oleate, Melaleuca alternifolia leaf oil , Lavandula hybrida oil, Thymus capitatus herb oil, Thymus vulgaris oil, Cymbopogon nardus oil, Propolis extract, Melia azadirachta seed oil, Glycerin, Tocopherol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Linalool, Geraniol, Limonene

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...