Pediasure vanilija (200 ml)

Popolna in uravnotežena prehrana za otroke stare od 1 do 10 let. Za dietetsko uravnavanje bolnikov s podhranjenostjo, povezano s boleznijo, ali pri katerih obstaja nevarnost za njen razvoj.
Več...
Pakiranje 200 ml
2,71€

Živilo za posebne zdravstvene namene

Popolna in uravnotežena prehrana za otroke stare od 1 do 10 let.

Za dietetsko uravnavanje bolnikov s podhranjenostjo, povezano s boleznijo, ali pri katerih obstaja nevarnost za njen razvoj. Za peroralno uporabo ali hranjenje po sondi.

Uporaba:
Pripravljeno za uporabo. Pred uporabo izdelek dobro pretresite. NE SME ZAVRETI. Zaprt izdelek shranjujte na sobni temperaturi. Po odprtju izdelek pokrijte in shranite v hladilnik ter porabite v 24 urah.

Obvestila:
Živilo je primerno kot edini vir prehrane ali kot dodatek k prehrani in se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom pri otrocih starih od 1 do 10 let. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 1 leta. Ni primeren za bolnike z galaktozemijo. Ni za parenteralno uporabo. Brez glutena.

Sestavine:
voda, maltodekstrin, rastlinska olja (sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline, sojino olje, MTC iz olja palmovih jeder), saharoza, mlečne beljakovine, minerali (natrijev citrat, magnezijev klorid, kalijev klorid, dibazični kalijev fosfat, kalijev citrat, tribazični kalcijev fosfat, železov sulfat, cinkov sulfat, bakrov sulfat, manganov sulfat, natrijev fuorid, kalijev jodid, natrijev molibdat, kromov klorid, natrijev selenit), arome, emulgatorja (E471, E322: sojin lecitin), holin bitartrat, stabilizator: E415, vitamini (C, E, niacinamid, kalcijev pantotenat, B2, B1, vit. A palmitat, B6, folna kislina, biotin, K1, D3, B12), M-inozitol, tavrin, L-karnitin.

Izdelano v EU.
Dobavitelj: Abbott Laboratories d.o.o., Dolenjska cesta 242c, Ljubljana.

Drugi okusi

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...