izbor

Perspirex Original Antiperspirant, roll-on

Deo roll-on za predel pazduh. Patentirana formula antiperspiranta za prekomerno potenje in neprijeten vonj.
Več...
Pakiranje 20 ml
10,31€
Lastnosti
Oblika: roll-on
Oznaka: potenje
Vsebnost: antiperspirant, deodorant
Zdravje: zaščita kože, potovanje

Patentirana formula antiperspiranta za prekomerno potenje in neprijeten vonj. Potenje je naravna in nujna funkcija telesa za uravnavanje telesne temperature in izločanje odpadnih snovi. Lahko pa postane problem, ki nas spravlja v zadrego. Aktivne snovi v PerspireXu nudijo rešitev z začasno zacepitvijo znojnih žlez. Tako onemogočijo čezmerno potenje in neprijeten vonj.

Uporaba:
Pomembno je, da za maksimalen učinek pazljivo upoštevamo navodilo:

PerspireX nanesemo zvečer pred spanjem, ker so ponoči znojnice manj aktivne. Pazduhe morajo biti pred nanosom popolnoma čiste in suhe (če niso, jih posušimo s sušilcem). Eventuelne ranice ali odrgnine zašcitimo z vodoodpornim obližem. PerspireXa ne uporabljamo 48 ur po depilaciji, britju ali voskanju pazduh. Nanesemo na problematicne dele in pustimo, da se posuši na zraku (držimo roke kvišku). Naslednje jutro speremo z vodo in milom. Po nanosu PerspireXa ne uporabljamo drugih antiperspirantov, ker se lahko pojavi preobčutljivost.

Izvrsten učinek – nanos samo 2-3krat tedensko.
Nanesemo zvečer, zjutraj speremo in NE ponovimo nanosa.

Opozorila:
Ni primerno za otroke. PerspireXa ne nanašamo na mokro, poškodovano ali nadraženo kožo! Če koža ob nanosu ni popolnoma suha, se lahko pojavi rahlo srbenje ali pecčnje. V redkih primerih lahko PerspireX kot podobna sredstva povzroci draženje ali alergijsko reakcijo; v takem primeru uporabo prekinemo.

PerspireXa ne nanašamo na mokro, poškodovano ali nadraženo kožo! Izogibamo se stiku z nakitom ali kovinami. PerspireX lahko v noci aplikacije razbarva nekatere tkanine.

Sestavine (INCI):
Alcohol Denat., Aluminum Lactate, Aluminum Chloride, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Hydrogenated Castor Oil.

Država porekla: Danska Proizvajalec: RIEMANN&CO.A/S, DK-3400 Hilleroed;
Zastopnik: FARMANOVA d.o.o., Zvezna ulica 2A, Ljubljana; info@farmanova.si

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...