Perzijska kana - kostanj (150 g)

Tradicionalno rastlinsko barvilo, pridobljeno z mletjem in mešanjem različnih rastlin.
Več...
Pakiranje 150 g
15,88€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: barva
Mesto uporabe: lasje
Oznaka: sivi lasje
Zdravje: ličenje

Vital Factors Italija nudi celotno linijo izdelkov iz naravne perzijske kane iz Irana (lowsonis inermis), v kateri so primešane različne rastline, ki lasem dajejo prekrasne nianse in barvne tone. Kana je naravna barva za lase, ki jo pridobivamo z mletjem in mešanjem raznih listov orientalskih, afriških in azijskih rastlin. Nekoč so jo uporabljali za barvanje las, brade, nohtov, dlani, stopal in raznih tkanin. Kana je primerna za občutljivo in razdraženo lasišče.

Kostanjeva kana:
Z njo lahko dobimo različne odtenke, od kostanjevo temne do svetlo kostanjeve. Rezultat barvanja je odvisen od vašega naravnega odtenka las.

Uporaba:
Ustrezno količino kane v prahu (količina je odvisna od dolžine las) stresite v plastično posodo in prilijte vročo vodo, da dobite gosto, gladko zmes. Za boljše nanašanje izdelka priporočamo, da v zmes dodate žlico kisa, ali limoninega soka(v primeru mastnega lasišča) ali nekaj žlic navadnega jogurta (v primeru dolgih, suhih in kodrastih las). Zmes kane enakomerno nanesite na suhe lase z uporabo zaščitnih rokavic in nežno masirajte lasišče. Lase pokrijte z aluminjasto folijo ali plastično kapo ter pustite delovati od 20 do 120 minut, odvisno od željenega tona barve. Nato lase sperite in umijte z šamponom z naravnimi rastlinskimi izvlečki (MAXHAIR ŠAMPON). Pokritost sivih las dosežete že z prvim nanosom, če pustite delovati kano od 100 do 160 minut, oziroma če jo nanesete dvakrat (med prvim in drugim barvanjem lase posušimo).

Opozorilo:
Hranimo nedosegljivo otrokom. Kozmetični izdelek je samo za zunanjo uporabo. Hraniti v suhem in temnem prostoru.

Sestavine (INCI):
Indigofera argentea, Haematoxylon campechianum, Lawsonia inermis.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje. Avene Sun:V izdelkih Avene za zaščito pred soncem obraza je nov filtrni sistem TriAsorB, ki poleg zaščite pred UVA- in UVB- žarki nudi zaščito tudi pred modro svetlobo. V primerjavi z UVB- in UVA- žarki, prodira v najgloblje ...