Pharmadoct, tulec za odstranjevanje ušesnega masla (2 tulca)

Tulec za čiščenje ušesnega masla iz čebeljega voska je naravna rešitev za čiščenje sluhovoda doma. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 2 tulca
4,98€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: medicinski pripomoček
Mesto uporabe: ušesa
Oznaka: sluh
Zdravje: čiščenje

Medicinski pripomoček Pharmadoct Tulec za čiščenje ušesnega masla iz čebeljega voska je naravna rešitev za čiščenje sluhovoda doma.  Medicinski pripomoček.

Pakiranje vsebuje široko varovalo proti razširitvi plamena.

Pakiranje vsebuje 2 tulca namenjena enkratni uporabi.

Uporaba:
Tulec vstavite v luknjo na ploščici in prižgite zgornji del tulca. Glavo položite na vodoravno površino in tulec vstavite v uho. Tulec držite navpično. Tulec umaknite iz ušesa, ko izgori približno do ¾. Ogenj pogasite v vodi. Tulec za čiščenje ušes za enkratno uporabo.

Vsebina: parafin, bombažna tkanina, čebelji vosek.

Opozorila:
Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom specialistom otorinolaringologom, da potrdi prisotnost ušesnega masla in zagotovi, da težave niso povezane s kakšnimi drugimi boleznimi ušes. Shranjevati izven dosega otrok. Ni primerno za otroke, mlajše od 12 let. Spnite lase in jih zaščitite. Izdelek uporabite v prisotnosti še enega odraslega.Tulec uporabite samo, če še ni bil uporabljen. Ne vstavite ga pregloboko v uho. Ne zdrobite tulca. Uporabiti do datuma, označenega na embalaži.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje. Akcija traja od 1. 8. do 31. 8. 2022. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.