PIC ThermoGel Comfort blazinica 17 x 30 cm - za koleno (1 blazinica)

Ergonomsko oblikovan za namestitev na koleno, s pasom za pričvrstitev. PiC Thermogel vam omogoča HLADILNO in TOPLOTNO terapijo.
Več...
Pakiranje 1 blazinica
14,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: blazinica, termofor
Mesto uporabe: sklepi, kolena, noge
Oznaka: bolečina, poškodba, revma
Zdravje: oskrba, šport, starost

Medicinski pripomoček

Ergonomsko oblikovan za namestitev na koleno, s pasom za pričvrstitev. 

PiC Thermogel vam omogoča HLADILNO in TOPLOTNO terapijo. 

ThermoGel za delovanje uporablja naravno, terapevtsko moč toplote in hlajenja na enostaven ter udoben način. ThermoGel lahko uporabimo večkrat in je primerna alternativa vrečkam za led in termoforjem. 

Hladilna terapija
Primerna za manjše rane, poškodbe (nategnjene mišice, izvini, izpahi), opekline, glavobole, zobobole, manjše krvavitve, manjša vnetja kože. Prav tako uporabna ob piku meduze, pikom žuželk, piku koprive in podobno ter opeklinam od sonca: kožna povrhnjica se hitro ohladi, zmanjša krvni obtok, kar povzroči razširitev alergen po telesu.

Toplotna terapija
Primerna za bolečine v križu, išias, mišične in želodčne bolečine (vključno za bolečine zaradi slabe prebave), bolečine v sklepih in revmatične bolečine.

Uporaba:
Zahvaljujoč mehki strukturi, lahko ThermoGel položite neposredno na kožo na območje, ki ga boste zdravili.Za HLADNO TERAPIJO položite ThermoGel v hladilnik za 2 uri. V primeru TOPLOTNE TERAPIJE, položite ThermoGel v vročo vodo (z maksimalno 60˚C), ali pa ga položite v primerno posodo in dajte v  mikrovalovno pečico za približno 6 min (maksimalno 300 vatov).  

 

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com  - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com  - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust* Akcija traja od 17. 8. do 24. 8. 2022 Popust vam bo obračunan v košarici. *Akcija ne velja za pakete in promocijska pakiranja izdelkov La ...