ProSure Vanilija, plastenka (4 x 220 ml)

Živilo za posebne zdravstvene namene. Visokokalorično živilo z visoko vsebnostjo beljakovin, ki vsebuje EPA*. Za dietetsko uravnavanje onkoloških bolnikov s kaheksijo.
Več...
Pakiranje
13,53€

1,27 kcal/ml

Živilo za posebne zdravstvene namene
Za dietetsko uravnavanje onkoloških bolnikov s kaheksijo. Določena hranila so prilagojena tako, da ustrezajo potrebam onkoloških bolnikov s kaheksijo: povišan magnezij, cink, vitamin E in vitamin C. Obogateno z EPA* 1 g na steklenico.

Uporaba:
Pripravljeno za uporabo. Pred uporabo izdelek dobro pretresite. Zaprt izdelek shranjujte na sobni temperaturi. Po odprtju izdelek pokrijte in shranite v hladilnik ter porabite v 24 urah.

Pomembno obvestilo:
ProSure se uporablja kot prehransko dopolnilo. Uporaba samo pod zdravniškim nadzorom. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni za parenteralno uporabo. Ni primeren za bolnike z galaktozemijo. Brez glutena.

Priporočilo za odmerjanje:
2 pakiranji na dan.

Sestavine:
voda, hidrolizirani koruzni škrob, mlečne beljakovine, saharoza, FOS**, ribje olje, arabski gumi, minerali (magnezijev klorid, kalijev citrat, natrijev citrat, kalijev klorid, cinkov sulfat, železov sulfat, magnezijev sulfat, bakrov sulfat, natrijev molibdat, kromov klorid, natrijev selenat, kalijev jodid), rastlinska olja (srednjeverižni trigliceridi iz olja palmovih jeder, olje repice, sojino olje), arome, sojini polisaharidi, vitamini (C, E, kalcijev pantotenat, niacinamid, beta-karoten, B6, B1, B2, vit. A palmitat, folna kislina, K1, biotin, D3, B12), emulgator: sojin lecitin, holinijev klorid, regulator kislosti: E525, tavrin, L-karnitin, stabilizator: E418, antioksidanta (E304, E306).

* Eikozapentenojska kislina, omega-3 maščobna kislina iz ribjega olja.
** Fruktooligosaharidi.
Pakirano v kontrolirani atmosferi.
Izdelano v EU.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 24.9. do 30.9.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.