Pulmocare

Popolno, uravnoteženo tekoče živilo z visoko vsebnostjo maščob in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov
Več...
Pakiranje 250 ml
2,61€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: hrana, napitek, dietno živilo
Mesto uporabe: pljuča, dihala
Vsebnost: beljakovine
Zdravje: apetit, dieta

Živilo za posebne zdravstvene namene.

1,5 kcal/ml

Popolno, uravnoteženo tekoče živilo z visoko vsebnostjo maščob in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov.

Priporočeno odmerjanje:
Kot edini vir prehrane 4-6 pakiranj/dan, kot dopolnilna prehrana 2–3 pakiranji/dan.

Navodila za uporabo:
Pulmocare je pripravljen za uporabo. Primeren je za peroralno hranjenje ali hranjenje po sondi. Dobro pretresite. Odprite tik pred uporabo. Po odprtju shranjujte pokrito pločevinko v hladilniku in uporabite v roku 24 ur. Po tem času je ostanek potrebno zavreči. Neodprto pločevinko shranjujte pri sobni temperaturi. HRANJENJE PO SONDI: Pretok in volumen je potrebno prilagoditi bolnikovemu stanju in prenašanju. Dodatne potrebe po tekočini nadomestite s pitjem vode. Potrebna je previdnost pri pripravi in dajanju, da ne pride do kontaminacije.

Pomembno obvestilo:
Pulmocare je primeren za uporabo kot edini vir prehrane ali kot dodatek k prehrani in se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni za parenteralno (intravensko) uporabo.

Sestavine:
Voda, natrijev in kalcijev kazeinat (mlečne beljakovine), saharoza, repičino olje, maltodekstrin, MCT- olje s srednje verižnimi trigliceridi iz olja palmovih jeder, koruzno olje, MINERALI (kalijev citrat, magnezijev klorid, kalcijev fosfat, natrijev citrat, kalijev hidrogenfosfat, natrijev klorid, železov sulfat, cinkov sulfat, manganov sulfat, bakrov sulfat, natrijev molibdat, kromov klorid, natrijev selenat, kalijev jodid), sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline, emulgator: lecitin soje, aroma, VITAMINI (holinijev klorid, C, E, niacinamid, kalcijev pantotenat, beta-karoten, B6, vitamin A palmitat, B1, B2, D3, folna kislina, biotin, K1,B12), tavrin, L-karnitin, stabilizator: E418. 

Alergeni: Mleko in soja

Izdelovalec:
Abbott Laboratories B.V., Zwolle, Nizozemska. Pakirano v kontrolirani atmosferi.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...