Pulmocare (250 ml)

Popolno, uravnoteženo tekoče živilo z visoko vsebnostjo maščob in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov
Več...
Pakiranje 250 ml
2,61€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: hrana, napitek, dietno živilo
Mesto uporabe: pljuča, dihala
Vsebnost: beljakovine
Zdravje: apetit, dieta

Živilo za posebne zdravstvene namene.

1,5 kcal/ml

Popolno, uravnoteženo tekoče živilo z visoko vsebnostjo maščob in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov.

Priporočeno odmerjanje:
Kot edini vir prehrane 4-6 pakiranj/dan, kot dopolnilna prehrana 2–3 pakiranji/dan.

Navodila za uporabo:
Pulmocare je pripravljen za uporabo. Primeren je za peroralno hranjenje ali hranjenje po sondi. Dobro pretresite. Odprite tik pred uporabo. Po odprtju shranjujte pokrito pločevinko v hladilniku in uporabite v roku 24 ur. Po tem času je ostanek potrebno zavreči. Neodprto pločevinko shranjujte pri sobni temperaturi. HRANJENJE PO SONDI: Pretok in volumen je potrebno prilagoditi bolnikovemu stanju in prenašanju. Dodatne potrebe po tekočini nadomestite s pitjem vode. Potrebna je previdnost pri pripravi in dajanju, da ne pride do kontaminacije.

Pomembno obvestilo:
Pulmocare je primeren za uporabo kot edini vir prehrane ali kot dodatek k prehrani in se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni za parenteralno (intravensko) uporabo.

Sestavine:
Voda, natrijev in kalcijev kazeinat (mlečne beljakovine), saharoza, repičino olje, maltodekstrin, MCT- olje s srednje verižnimi trigliceridi iz olja palmovih jeder, koruzno olje, MINERALI (kalijev citrat, magnezijev klorid, kalcijev fosfat, natrijev citrat, kalijev hidrogenfosfat, natrijev klorid, železov sulfat, cinkov sulfat, manganov sulfat, bakrov sulfat, natrijev molibdat, kromov klorid, natrijev selenat, kalijev jodid), sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline, emulgator: lecitin soje, aroma, VITAMINI (holinijev klorid, C, E, niacinamid, kalcijev pantotenat, beta-karoten, B6, vitamin A palmitat, B1, B2, D3, folna kislina, biotin, K1,B12), tavrin, L-karnitin, stabilizator: E418. 

Alergeni: Mleko in soja

Izdelovalec:
Abbott Laboratories B.V., Zwolle, Nizozemska. Pakirano v kontrolirani atmosferi.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 24.9. do 30.9.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.