Remigal, gel (100 ml)

Potovalna lekarna Galex.
Gel je primeren za masažo bolečih sklepov in mišic, predvsem po intenzivni športni vadbi in večjih fizičnih obremenitvah.
Več...
Pakiranje 100 ml
9,85€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: sklepi, mišice, roke, noge, vrat, hrbet
Zdravje: šport

Remigal gel je masažni gel z mentolom in izvlečkom pekoče paprike ter naravnimi eteričnimi olji evkalipta in klinčevca. Zaradi svoje sestave ima najprej hladilni in nato še ogrevalni učinek. Primeren je za masažo sklepov in mišic, predvsem po intenzivni športni vadbi in večjih fizičnih obremenitvah.

Uporaba:
Remigal gel se uporablja za nego in masažo sklepov in mišic rok in nog ter masažo vratu in hrbtenice. Gel uporabljajte večkrat na dan tako, da jo nanesete in vtrete na želeno mesto.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izogibajte se stiku izdelka s sluznico ali poškodovano kožo. Ni primerno za otroke mlajše od 12 let. Po uporabi si dobro umijte roke, s katerimi ste vmasirali gel in preprečite stik z očmi.

Shranjevanje:
Shranjujte pri temperaturi do 25 °C.

Sestavine (INCI):
Aqua, Isopropyl alcohol, L- Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Eugenol, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Carbomer, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Triethanolamine.

Proizvajalec: GALEX, d.o.o, Tišinska ulica 29g, Murska Sobota Slovenija

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...