Smrčin pršilo (120 ml)

Ustno pršilo Smrčin vsebuje naravna olja in vitamine, ki blažijo in preprečujejo smrčanje. Uporaba je enostavna, hitra in učinkovita. Smrčanje močno utiša ali pa ga popolnoma umiri.
Več...
Pakiranje 120 ml
20,63€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: grlo, usta, nos
Oznaka: smrčanje

Pršilo proti smrčanju

Ustno pršilo Smrčin vsebuje naravna olja in vitamine, ki blažijo in preprečujejo smrčanje.  Uporaba je enostavna, hitra in učinkovita. Smrčanje močno utiša ali pa ga popolnoma umiri.

Uporaba
Ustno pršilo uporabite pred spanjem. Pred uporabo ga dobro pretresite, nato nagnite glavo nazaj in pršilo 3-krat vpihnite na zgornji del žrela. Vsebino zadržite v ustih 20 sekund in jo nato pogoltnite.
Za najboljši učinek se po vpihavanju izognite hrani in pijači.

Sestava
Aqua, Glycerin, Carbomer, Olea Europea, Sun- flower Seed Oil, Peppermint Oil, Sweet Almond Oil, Sesame Oil, Alfa Tocopherol, Ascorbic Acid, Pyridoxine Hidroclorid, Eucalyptus Globulus Oil, vitamin E 0,66 mg\g, vitamin C 0,041 mg\g, vitamin B6 0,290 mg\g.

 

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 1. 12. 2022 do 12. 12. 2022 Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.