Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Baldrijanove kapljice Soria Natural XXI (50 ml)

Baldrijanove kapljice Soria Natural predstavljajo tekoči ekstrakt korenine baldrijana. Kapljice z baldrijanom ne vsebujejo alkohola.
Več...
Pakiranje 50 ml
11,96€

Baldrijanove kapljice vsebujejo ekstrakt korenina baldrijana (Valeriana officinalis L.) Ena izmed najbolj poznanih sestavin baldrijana je valerenska kislina. Nova formulacija baldrijanovih kapsul z liofiliziran tekočim ekstraktom omogoča boljšo razpoložljivost za telo in absorpcijo.

Baldrijanove kapljica Soria Natural

Kapljice se nahajajo v 50 ml steklenički. Za lažji nanos je priložena kapalka, ki omogoča enostaven način uporabe baldrijanovih kapljic.

Za učinkovit odnevni odmerek je priporočena dnevna količina aktivnih sestavin baldrijana v 3 ml. Glede na to, da steklenička vsebuje 50 ml, ta količina kapljic zadostuje za več kot 15 dni.

Ekstrakt v Soria Natural kapljicah je pridobljen s pomočjo liofilizacije iz rastline Valeriana officinalis, ki jo poznamo tudi po imenu baldrijan. To je postopek (nekaterim poznan tudi kot 'sušenje z zamrzevanjem'), kjer lahko naredimo ekstracijo oziroma odstranimo vodo/vlago brez, da bi sam ekstrakt segrevali na visoko temperature.

Pri visoki temperature bi se lahko termolabilne sestavine baldrijanovih kapljic kemijsko spremenile. S postopkom liofilizacije se izzognemo segrevanju pripavka in na tak način pridobimo visoko kvaliteten ekstrakt baldrijana.

Za koga so primerne baldrijanove kapljice?

Kapljice z ekstraktom korenine baldrijana lahko uporabljajo tako odrasli kot tudi starostniki. Ker gre za liofiliziran ekstrakt rastline, je omembe vredno, da ne baldrijanove kapljice ne vsebujejo sestavin, ki se tradicionalno uporabljajo za proces ekstrakcije, kot je recimo alkohol. 

Prav tako kapljice ne vsebujejo dodatnih barvil ali konzervansov. Obenem so baldrijanove kapljice narejene:

 • Brez dodanega sladkorja.
 • Brez glutena.

Neprepustna temna steklenička vsebine 50 ml z graduirano kapalko. Pred uporabo baldrijanovih kapljic je potrebno stekleničko pretresti.

Uporaba kapljic z baldrijanom

Odrasli: svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi. Pred uporabo se steklenička s kapljicami baldrijana premešajo. Stisnite kapalko in počakajte nekaj sekund.

Tri mililitre badrijanovih kapljic vsebujejo 0,84 mg valerenske kisline. Za odmero kapljic je priložena kapalka - kot rečeno, 25 kapljic pomeni približno 1 ml. 

Vsebnost:
glicerin, voda, liofiliziran ekstrakt iz korenine baldrijana – Valeriana officinalis  L., (540 mg), gama ciklodekstrini (180 mg), alfa ciklodekstrini (90 mg).

Učinkovit dnevni odmerek je priporočena dnevna količina aktivnih sestavin v 3 ml
Valerenska kislina 0,84 mg 

Neto količina: 50 ml.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti do 25°C na suhem mestu ter zaščiteno pred svetlobo. Izdelek lahko vsebuje nekaj usedline, kar pa ne vpliva na njegovo kakovost. Ker je izdelek standardiziran na aktivne snovi, so možna odstopanja v barvi, okusu in gostoti vsebine.

Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...