Soria Natural Colesten kompleks XXI, brezalkoholne kapljice (50 ml)

Colesten kompleks XXI kapljice alkohola, ki vsebuje ekstrakt artičoke in rdeč kvasni riž.
Več...
Pakiranje 50 ml
16,48€

Soria Natural Colesten kompleks XXI brezalkoholne kapljice so prehransko dopolnilo z rdečim kvasnim rižem in ekstraktom artičoke.

Kapljice so primerne za odrasle do 70. leta starosti.

Lastnosti:

  • Brez alkohola, barvil in umetnih konzervansov.
  • Brez sladkorja
  • Brez glutena.
  • Zagotovljena kakovost. Nosilci standardov ISO in GMP.

Uporaba:
Vzemite 1 ml kapljic 3 krat na dan z malo vode. Pred uporabo stekleničko pretresite. Stisnite kapalko in počakajte nekaj sekund. Vsebino kanite v kozarček z malo vode in popijte.

Vsebnost:

Sestavine: V 3 ml:
Flavonoidi 3 mg
Cinarin 2,4 mg
Monakolini 2,97 mg
Koencim Q10 12 mg
Vitamin K2 18,9 µg (25,2% PDV*)

*PDV - priporočen dnevni vnos

Sestavine:
Sestavine (v 3 ml): glicerin, voda, tekoči ekstrakt iz semen kanarske trave Phalaris canariensis L. (750 mg), suhi ekstrakt listov artičoke Cynara scolymus L. (240 mg), kvasovke rdečega riža Oryza sativa L., Monascus purpureus Went, semena in micelij (99 mg),gama ciklodekstrini (49 mg), alfa ciklodekstrini (24 mg), gostilo: mikrokristalinska celuloza in natrijeva karboksimetil celuloza, koencim Q10, vitamin K2 (menakinon)

Opozorila: 
Izdelek lahko vsebuje nekaj usedline, kar pa ne vpliva na njegovo kakovost. Ker je izdelek standardiziran na aktivne snovi, so možna odstopanja v barvi, okusu in gostoti vsebine. Izdelka ne smejo uživati nosečnice ali doječe matere, otroci, mlajši od 18 let, in odrasli, starejši od 70 let. V primeru zdravstvenih težav se o uživanju tega proizvoda posvetujte z zdravnikom. Ne smete uživati, če jemljete zdravila za zniževanje holesterola. Ne smete uživati, če že uživate druge proizvode, ki vsebujejo rdeči kvasni riž. Ne uživajte 3 mg ali več skupnih monakolinov na dan.

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna, ki pa ne velja za nakup zdravil.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

CeraVe vikend - ob nakupu 2 ali več izdelkov CeraVe prejmete kar 25% popust.

CeraVe vikend - ob nakupu 2 ali več izdelkov CeraVe prejmete kar 25% popust.

CeraVe vikend - ob nakupu 2 ali več izdelkov CeraVe prejmete kar 25% popust. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija poteka od 26. 4. do 28. 4. 2024. Akcija ne velja za izdelke CeraVe, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.