izbor

Soria Natural pegasti badelj, naravni ekstrakt (50 ml)

Naravni ekstrakt ploda iz biološko pridelanega pegastega badlja v brezalkoholni raztopini - mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode.
Več...
Pakiranje 50 ml
13,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: jetra
Vsebnost: zelišča
Zdravje: starost

Naraven ekstrakt ploda iz rastline v raztopini - mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode. Ne vsebuje barvil, konzervansov in nobenih dodatkov. Kapljice so brez alkohola in zato primerne tudi za otroke.

Sestavine:

Pegasti badelj - Silybum marianum Gaertn (plod) (ekstrakt): 10% 
Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1): 90%

Vsebnost:

 

Odmerek za ml (1 ml)

Učinkovit dnevni odmerek (3 ml)

Silibin

6 mg

18 mg

Navodila:

Učinkovit dnevni odmerek: je priporočljiva količina standardiziranih aktivnih sestavin, ki jih je potrebno uživati dnevno za izboljšanje počutja. Odrasli oziroma mladostniki nad 12. let: svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C. Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v sestavi in videzu izdelka.

Poreklo: Španija

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Ob nakupu Vichy nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo ...