Soria Natural XXI Šentjanževka, brezalkoholne kapljice (50 ml)

Šentjanževka – liofiliziran tekoči ekstrakt iz cvetov rastline.
Več...
Pakiranje 50 ml
13,95€

Izboljšana formulacija, ki omogoča boljšo razpoložljivost za telo in absorpcijo.

Kapljice so primerne za odrasle in starostnike.

  • Brez alkohola, barvil in konzervansov.
  • Brez dodanega sladkorja.
  • Brez glutena.

Uporaba:
Učinkovit dnevni odmerek je priporočena dnevna količina aktivnih sestavin v 3 ml. Odrasli: svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi. Pred uporabo pretresite. Stisnite kapalko in počakajte nekaj sekund.

Vsebnost:

Sestavine: V 3 ml
Hipericin 0,09 mg

Sestavine:
V 3 ml: glicerin, voda, liofiliziran ekstrakt iz cvetov šentjanževke Hypericum perforatum L., 540 mg, gama ciklodekstrini (270 mg).

Opozorila:
V primeru, da uporabljate zdravila,  se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Pred uporabo pretresite. Stisnite kapalko in počakajte nekaj sekund. Izdelek lahko vsebuje nekaj usedline, kar pa ne vpliva na njegovo kakovost. Ker je izdelek standardiziran na aktivne snovi, so možna odstopanja v barvi, okusu in gostoti vsebine. Neprepustna temna steklenička vsebine 50 ml z graduirano kapalko. Pred uporabo je potrebno stekleničko pretresti. Jemanje ni priporočljivo za otroke in mladostnike. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti do 25°C na suhem mestu ter zaščiteno pred svetlobo. 

Blank slika
Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 20% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 20% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 20% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 4. 10. do 10. 10. 2022. Akcija ne velja za pakete izdelkov La Roche-Posay in izdelke, ki se že prodajajo pod ...