Spiranto, obliži 5 x 5 cm (5 obližev)

Spiranto obliž sestavljata balzam iz eteričnih olj evkaliptusa, mete in sivke in matrični tip samolepilnega troslojnega obliža. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 5 obližev
5,54€
Lastnosti
Oblika: medicinski pripomoček, obliži
Mesto uporabe: dihala, nos, sluznica
Vsebnost: eterična olja
Zdravje: otroci

Spiranto obliži se uporabljajo za  izboljšanje dihanja in za zmanjševanje nabreklosti nosne sluznice. Sproščajo naravne hlape evkaliptusa, kar olajša dihanje, posebno preko noči. Aktivne sestavine (evkaliptus, sivka in meta) v Spiranto obližu ožijo razširjene žilice v nosni sluznici, zmanjšujejo nastajanje nosnega izcedka in zmanjšujejo zamašenost nosu.

 • Izboljša dihanje in zmanjšuje neugodje, ki nastane pri zamašenem nosu.

Spiranto obliž sestavljata balzam iz eteričnih olj evkaliptusa, mete in sivke in matrični tip samolepilnega troslojnega obliža. Spiranto obliži se uporabljajo za izboljšanje dihanja in za zmanjševanje nabreklosti nosne sluznice. Sproščajo naravne hlape evkaliptusa, kar olajša dihanje, posebno preko noči. Aktivne sestavine (evkaliptus, sivka in meta) v Spiranto obližu ožijo razširjene žilice v nosni sluznici, zmanjšujejo nastajanje nosnega izcedka in zmanjšujejo zamašenost nosu. Spiranto obliž pritrdimo direktno na oblačilo. Lahko se uporablja pri odraslih in otrocih, starejših od 2,5 let. Pri otrocih, mlajših od 2,5 let, uporaba obliža morda ni varna. Izboljša dihanje in zmanjšuje neugodje, ki nastane pri zamašenem nosu.

Uporaba:

 1. Odstranite ovoj.
 2. Odstranite zaščitni trak in pritrdi neposredno na oblačilo (pižama idr.), na prsnem predelu.
 3. Spiranto obliž sprošča naravne hlape 6 – 8 ur, zato se priporoča, da se ga uporabi zvečer, pred spanjem.

Sestavine:
Olje evkaliptusa, metino olje, olje sivke.

Shranjevanje:

 1. Hraniti na hladnem in suhem mestu, na sobni temperaturi , brez neposredne izpostavljenosti sončnim žarkom.
 2. Shranjevati na mestu, ki ni dosegljivo malčkom in otrokom.

Opozorilo:
Samo za zunanjo uporabo v skladu z navodili. Ne pritrjuj direktno na kožo. Ne sme se uporabljati pri otrocih, mlajših od 2,5 let in nosečnicah. Ne nanašaj v okolici oči, ustnic, nosu, sluznic, ran in na vneto kožo. Otroci lahko izdelek uporabljajo samo pod nadzorstvom odraslih. Ne uporabljajte teh obližev, če ste doživeli škodljive učinke pri uporabi drugih tipov obližev. Če se pri uporabi pojavijo škodljivi stranski učinki (izpuščaji, srbež, rdečina idr.), takoj prenehajte uporabljati obliž. Če ste sladkorni bolnik ali imate motnje v perifernem krvnem obtoku, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Noseče in doječe ženske ter vsaka oseba z znanimi alergičnimi reakcijami (kot so izpuščaj, rdečina, srbež ) na zdravila, medicinske pripomočke ali kozmetiko naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom. Proizvajalec ne odgovarja za posledice, ki bi nastale zaradi neodgovorne uporabe izdelka.

Dobavitelj: AstraVita d.o.o. Beethovnova 6 1000 Ljubljana
Proizvajalec: Wooshinlabottach CO., LTD. Republic of Korea. 

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 1. 12.  do 14. 12. 2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo. Brezplačna ...