Terranova prikrito zelenje za otroke, prah za pripravo napitka (180 g)

Supernapitek prikrito zelenje Terranova vsebuje 13 vrst zelenih živil in 6 vrst raznobarvnega jagodičevja. Primeren je za otroke stare od 4 do 12 let.
Več...
Pakiranje 180 g
51,03€

Supernapitek prikrito zelenje Terranova vsebuje 13 vrst zelenih živil in 6 vrst raznobarvnega jagodičevja. Primeren je za otroke stare od 4 do 12 let. Izdelek vsebuje še 3 seve in algo spirulina. Izdelek je primeren neješče in aktivne otroke. Lahko se uporablja kot dopolnilo k dietni prehrani.

Priporočilo medicinske stroke za krepko zdravje in zdrav razvoj otrok je kratko in jedrnato: pet vrst raznobarvnega sadja in zelenjave na dan. A to je velikokrat »misija nemogoče« za starše in otroke. Zadnji imajo poseben odpor ravno do najbolj zdrave zelenjave, ki pa je žal vedno zelene barve: solata, špinača, brokoli, zelje, ohrovt. Prikrito zelenje sicer ne nadomešča potrebe po uživanju sadja in zelenjave, kljub temu pa omogoča, da se mešanico izjemno hranilnih, polnovrednih, popolnoma naravnih liofiliziranih ekoloških sestavin zeizvora, bogato z vitamini, minerali, vlakninami, encimi in rastlinskimi snovmi, prisotnimi v naravi, kot so klorofil, flavonoidi in karotenoidi iz ohrovta, korenčka, brokolija, špinače, rdeče pese in njenih listov, vodne kreše, robid, črnega ribeza, aronije, brusnice, jagod acai, ječmenove trave in njenega soka, spiruline ter treh različnih sevov, vmeša v juho, naredi jogurt, sveže iztisnjeni sok ali vodo. 

Zakaj bi otroke vznemirjali z brokolijem in špinačo, če ju lahko skrijemo?

Uporaba:
Priporočeni dnevni odmerek: Za otroke od 4 do 12 let priporočamo da 1 merico (4 g) vmešate v sadni sok, smuti ali jogurt.

Vsebnost:

Sestavine Ena merica (4 g) vsebuje
Mikroalge 50 mg
od tega:  
Spirulina (Spirulina platensis) 50 mg
Prijazna mikroflora 5 mg
od tega:  
Lactobacillus rhamnosus (Rosell 11) 100 milijonov kolonijskih enot (CFU)***
Lactobacillus acidophilus (Rosell 52) 100 milijonov kolonijskih enot (CFU)***
Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB 12) 100 milijonov kolonijskih enot (CFU)***
Sveža, z zamrzovanjem sušeno zelenje in zelenjava 1850 mg
od tega:  
Listni ohrovt** (sušen z zamrzovanjem) 500 mg
Korenje** (sušeno z zamrzovanjem) 500 mg
Brokoli** (sušen z zamrzovanjem) 300 mg
Špinača** (sušena z zamrzovanjem) 200 mg
Pesin sok** (sušen z zamrzovanjem) 200 mg
Pesini listi** (sušeni z zamrzovanjem) 100 mg
Vodna kreša** (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
Sadež lucume 1495 mg
Sveže, z zamrzovanjem sušeno jagodičje 450 mg
od tega:  
Robidnice (sušene z zamrzovanjem) 200 mg
Črne maline** (sušene z zamrzovanjem) 50 mg
Jagode aronije** (sušene z zamrzovanjem) 50 mg
Brusnice** (sušene z zamrzovanjem) 50 mg
Borovnice (sušene z zamrzovanjem) 50 mg
Jagode acai (sušene z zamrzovanjem) 50 mg
Žitne trave 150 mg
Od tega:  
Mlada ječmenova trava 100 mg
Sok mlade pšenične trave** (sušen z zamrzovanjem) 50 mg

** Iz nadzorovane ekološke pridelave.
*** Učinkovitost ob izdelavi
Vsebuje sledove soje.

180 g zadostuje za približno 45 porcij.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Vsebuje sledove soje, vsebuje pšenično in ječmenovo travo. V primeru celiakije se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ne vsebuje mlečnih in živalskih sestavin, aditivov, dodanega sladkorja, barvil, ojačevalcev okusa ali konzervansov.

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.*

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.*

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.* *Akcija traja od 16.9. do 24.9.2020. Akcija ne velja za izdelek LRP Effaclar Ultra koncentrirani serum. Brezplačna dostava ob nakupu La Roche-Posay izdelkov ...