ThermoLine Infra-Red, grelne blazinice (3 blazinice)

Thermoline - pain relief heatwraps z Infra-rdečo grelno tehnologijo globoko usmerijo toploto v tkivo in ga s tem dobro segrejejo, prekrvavijo in sprostijo.
Več...
Pakiranje 3 blazinice
9,83€
Lastnosti
Oblika: obliži
Mesto uporabe: mišice, sklepi
Vsebnost: zelišča
Zdravje: starost, šport

ThermoLine obliži z Infra-rdeco grelno tehnologijo usmerijo toploto v tkivo in ga s tem dobro segrejejo, prekrvavijo in sprostijo. Toplota se sprošca iz treh grelnih celic, globoko prodira v tkivo in lajša težave do 8 ur. Poleg aktivnih 8 ur, terapevtski obliži nudijo še obcutno olajšanje težav dodatnih 8-16 ur. Ko odpremo infra-rdece toplotne obliže, celice v stiku s kisikom dosežejo terapevtsko temperaturo v 10 minutah ali manj.

Uporaba:
Infra-rdeci obliž lahko uporabimo samo na čisti, nepoškodovani koži. Odprite embalažo in odstranite zašcitno folijo na koncih obliža. Prilepite ga neposredno na bolečo mesto. Obliž lahko pustite na bolečem mestu 8 ur. Po uporabi ga odstranite in zavrzite.

Sestavine:
Aktivno oglje, mikronizirano železo, natrijev klorid, natrijev tiosulfat, voda.

Opozorila:
Obliži se ne smejo uporabljati na podrocjih oteklin in modric. (Ce se pojavi oteklina - hladimo in po 48 urah lahko uporabimo toploto). Med nosecnostjo, pri revmatoidnem artritisu in pri sladkorni bolezni se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Hranite izven dosega otrok. Ne pogrevajte v mikrovalovni pecici. Izdelek je namenjen za enkratno uporabo. 

Dobavitelj: Thermoline Franc Prepadnik, s.p., Bistriška cesta 7, 1230 Domžale, Slovenija, e-mail: info@thermoline.si
Proizvajalec: Tianjin Fuoqin science & technology co., LTD., Kitajska

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...