Tonimer Lab Baby, otroško pršilo za nos (100 ml)

Tonimer Lab Baby sterilna izotonična raztopina morske vode, namenjena redčenju in odstranjevanju nosne sluzi iz nosnih poti dojenčkov in otrok.
Več...
Pakiranje 100ml
7,68€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo, Aerosol
Mesto uporabe: nos, sluznica, dihala
Oznaka: prehlad, nahod, alergija
Zdravje: čiščenje

Medicinski pripomoček

Sterilna izotonična raztopina morske vode, namenjena redčenju in odstranjevanju nosne sluzi iz nosnih poti dojenčkov in otrok.

Sterilna, izotonična raztopina morske vode z nizko vsebnostjo natrija in rahlo alkalnim pH Tonimer Lab Baby. Zaradi nežnega pršenja in prilagojenega pršilnega nastavka je izdelek še posebno primeren za redčenje in odstranjevanje sluzi iz nosnih poti dojenčkov in otrok s prehladom ali suho nosno sluznico.

Uporaba: 

  1. Po odstranitvi zaščitnega pokrovčka, lahko odrasli in otroci, ki so sposobni samostojne uporabe pršila, Tonimer uporabljajo v kateremkoli položaju. Najbolje je, da se nagnite nad umivalnik, glava naj bo nagnjena postrani. Pršilni nastavek vstavite v nosnico, ki je v višjem položaju in pritisnite na pršilnik. Postopek ponovite z drugo nosnico.
  2. Novorojenčka ali majhnega otroka položite na bok, vstavite pršilni nastavek v zgornjo nosnico in pritisnite na pršilnik Tonimera. Nato otroka položite na drugi bok in postopek ponovite.
  3. Nastavek pršilnika po vsaki uporabi obrišite in posušite ter pršilo ponovno zaprite z zaščitnim pokrovčkom.

 

Pogostost uporabe:
V skladu z navodili, po potrebi tudi večkrat dnevno, ali po nasvetu zdravnika.

Sestavine:
izotonična raztopina morske vode, potisni plin: zrak, brez konzervansov, ni nevaren za ozonsko plast.

Opozorila:
Izdelka ne uporabljajte drugače, kot je tu navedeno. V primeru preobčutljivosti na sestavine, ne uporabljajte izdelka. V primeru neželenih učinkov, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Če proizvodi pride v oči, sperite temeljito z vodo.

Če pršilo zaide v oči, oko izperite z vodo. Hraniti zunaj dosega otrok. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...