Tonimer Lab Baby, otroško pršilo za nos (100 ml)

Tonimer Lab Baby sterilna izotonična raztopina morske vode, namenjena redčenju in odstranjevanju nosne sluzi iz nosnih poti dojenčkov in otrok.
Več...
Pakiranje 100ml
7,68€

Sterilna izotonična raztopina morske vode, namenjena redčenju in odstranjevanju nosne sluzi iz nosnih poti dojenčkov in otrok.

Sterilna, izotonična raztopina morske vode z nizko vsebnostjo natrija in rahlo alkalnim pH Tonimer Lab Baby. Zaradi nežnega pršenja in prilagojenega pršilnega nastavka je izdelek še posebno primeren za redčenje in odstranjevanje sluzi iz nosnih poti dojenčkov in otrok s prehladom ali suho nosno sluznico.

Uporaba: 

 1. Po odstranitvi zaščitnega pokrovčka, lahko odrasli in otroci, ki so sposobni samostojne uporabe pršila, Tonimer uporabljajo v kateremkoli položaju. Najbolje je, da se nagnite nad umivalnik, glava naj bo nagnjena postrani. Pršilni nastavek vstavite v nosnico, ki je v višjem položaju in pritisnite na pršilnik. Postopek ponovite z drugo nosnico.
 2. Novorojenčka ali majhnega otroka položite na bok, vstavite pršilni nastavek v zgornjo nosnico in pritisnite na pršilnik Tonimera. Nato otroka položite na drugi bok in postopek ponovite.
 3. Nastavek pršilnika po vsaki uporabi obrišite in posušite ter pršilo ponovno zaprite z zaščitnim pokrovčkom.

 

Pogostost uporabe:
V skladu z navodili, po potrebi tudi večkrat dnevno, ali po nasvetu zdravnika.

Sestavine:
izotonična raztopina morske vode, potisni plin: zrak, brez konzervansov, ni nevaren za ozonsko plast.

Opozorila:
Izdelka ne uporabljajte drugače, kot je tu navedeno. V primeru preobčutljivosti na sestavine, ne uporabljajte izdelka. V primeru neželenih učinkov, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Če proizvodi pride v oči, sperite temeljito z vodo.

Če pršilo zaide v oči, oko izperite z vodo. Hraniti zunaj dosega otrok. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za La Roche-Posay novosti: LRP Hyalu B5, krema proti gubam in ...