Tonimer Hypertonic Baby, nosno pršilo (100 ml)

Nosni dekongestiv, namenjen mehčanju in izpiranju nosne sluzi zlasti ob prehladu, alergijskem rinitisu ter vnetju obnosnih votlin, še posebno pri novorojenčkih, dojenčkih in otrocih.
Več...
Pakiranje 100 ml
8,09€

Sterilna hipertonicna raztopina morske vode, dekongestiv nosne sluznice, mehca nosno sluz. Namenjena je cišcenju nosne votline novorojenckov in otrok ob prehladnih obolenjih in zlasti zmanjševanju nabreklosti nosne sluznice v akutnih fazah alergijskega rinitisa, sinusitisa in rinosinusitisa. Zaradi nepovratnega ventila in vrecke, ki izolira raztopino, je zagotovljena sterilnost, omogocena je uporaba pršila v katerikoli smeri pršenja, raztopina ves cas ohranja temperaturo, enako temperaturi okolice in prepreceno je vsesanje nosnega izlocka v pršilo.

Uporaba:

  1. Po odstranitvi pokrovcka lahko odrasli in otroci, ki so sposobni samostojne uporabe pršila, uporabljajo Tonimer v kateremkoli položaju. Vseeno se je najbolje nagniti nad umivalnik, držati glavo postrani in vstaviti pršilni nastavek v nosnico, ki je v višjem položaju. Pritisnite na pršilnik in ga držite ves cas pršenja. Postopek ponovite z drugo nosnico.
  2. Novorojencka ali manjšega otroka položite na bok, vstavite pršilni nastavek v nosnico, ki je v višjem položaju in pritisnite na pršilnik. Otroka položite na drugi bok in postopek ponovite z drugo nosnico.
  3. Po uporabi obrišite in posušite pršilni nastavek ter pršilo zaprite z zašcitnim pokrovckom.

Pogostost uporabe: postopek ponovite po 3-4 urah 2-3 krat dnevno 15 dni oziroma po nasvetu zdravnika.

Sestavine:
Hipertonična raztopina morske vode, potisni plin: zrak, brez konzervansov, ni nevaren za ozonsko plast.

Opozorila:
Če pršilo zaide v oči, oko izperite z vodo. Hraniti zunaj dosega otrok. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti loceno od vrocine, vrocih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zašcititi pred soncno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50° C/122° F. Izdelka ne uporabljajte drugace, kot je tu navedeno.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Popust velja za izdelke na spodnjem seznamu. Akcija traja od 27.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...