akcija izbor

Tonimer Panthexyl, pršilo za nos (100 ml)

Tonimer Panthexyl pršilo za nos je sterilna hipertonična raztopina z morsko vodo, ki odstrani in utekočini sluz v nosnih poteh.
Več...
Pakiranje 100 ml
Redna cena 9,60€
8,64€

Medicinski pripomoček

Tonimer Panthexyl pršilo za nos je sterilna hipertonična raztopina z morsko vodo, ki odstrani in utekočini sluz v nosnih poteh.

Namenjeno  je odraslim in otrokom v primeru prehladov z dodatnimi bakterijskimi okužbami, kot je pri vnetju nosne sluznice in žrela (rinofaringitis) ter sinusov. Preprečuje akutno vnetje srednjega ušesa, ki lahko nastane zaradi povečane tvorbe sluzi ter za uporabo po operaciji sinusov.

Obogaten je s ksilitolom in pantenolom.

Za čiščenje, zaščito, vlaženje in pomitev sluznice ter izboljšanje dihanja.

Uporaba:
Odstranite zaščitni pokrovček ter namestite pršilni nastavek na zgornji del pršila. Otroci, ki že samostojno uporabljajo Tonimer pršilo, ga lahko uporabljajo v kateremkoli položaju. Najbolje je, da ste nagnjeni nad umivalnik, glava naj bo nagnjena postrani. V nosnico, ki je v višjem položaju, vstavite pršilni nastavek in pritisnite na pršilnik.

Postopek ponovite še z drugo nosnico. Novorojenčka ali male otroke položimo na bok, nastavek vstavimo v zgornjo nosnico in izperemo. Otroka nato položimo še na drugi bok in postopek ponovimo. Pršilni nastavek po vsaki uporabi obrišite ter posušite in ponovno zaprite z zaščitnim pokrovčkom.

Odmerjanje:
1x dnevno otroci med 1 – 3 letom starosti, 2x dnevno otroci med 3 – 6 letom starosti, 3x dnevno otroci nad 6 let in odrasli ali po nasvetu zdravnika.

Sestavine:
Water, Xylitol, Panthenol, Sea Water, LActid Acid.

Opozorila:
V primeru preobčutljivosti na sestavine, ne uporabljajte izdelka. V primeru neželenih učinkov, prenehajte  z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Če proizvodi pride v oči, sperite temeljito z vodo.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Pršilo je pod pritiskom. Zaščitite ga pred soncem. Ne izpostavljajte ga temperaturam, višjim od 50°C. Ne preluknjajte ali sežgite ga niti, ko je prazno. Rok uporabe je naveden na embalaži.

Blank slika
Ob nakupu kateregakoli pudra Vichy Dermablend 3D Correction prejmete darilo + brezplačna dostava.

Ob nakupu kateregakoli pudra Vichy Dermablend 3D Correction prejmete darilo + brezplačna dostava.

Recite ne koži, nagnjeni k nepravilnostim. Vas mučijo mastna koža, akne in mozolji?Ne glede na to, ali ste še vedno v najstniških letih ali že v odrasli dobi, se vam nepravilnosti pojavljajo občasno, med PMS ali pa se nenehno borite z njimi – Vichy ima rešitev. Puder Dermablend 3D Correction ...