Urgo filmogel proti herpesu

+ Darilo: Urgo balzam za ustnice (4,8 g).

Tekoči gel, ki s svojimi sestavinami deluje na vseh stopnjah, ki jih ima v razvoju herpes. Filmogel proti herpesu predstavlja pomoč pri zdravljenju in izolaciji herpesa.
Več...
Pakiranje 3 ml + 24 aplikatorjev + 4,8 g
10,16€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: ustnice
Simptom: herpes, draženje, bolečina, izpuščaj
Zdravje: zaščita

Urgo filmogel proti herpesu

Medicinski pripomoček

Urgo Herpes filmogel ustvari diskreten negovalni ter zaščitni film na poškodovanem področju kože ter preprečuje kontaminacijo. S svojimi sestavinami lajša bolečino in spodbuja celjenje.

Urgo filmogel proti herpesu predstavlja pomoč pri zdravljenju in izolaciji herpesa. Izdelan je na osnovi Filmogel tehnologije. Takoj po nanosu na ustnico gel v stiku z zrakom ustvari diskreten, udoben prozoren film.

Vpliv na herpes:

Zaradi posebne sestave je učinkovit v vseh fazah razvoja herpesa na ustnicah in predstavlja dvojno delovanje v boju proti herpesu:

  • Omejitev rasti herpesa.
  • Pomoč pri zdravljenju herpesa po tem, ko se že pojavi. 

Filmska plast, ki se ustvari, izolira herpes, ga tako zaščiti in pospeši zdravljenje ter omeji ustvarjanje grdih krast. Olajša pekoč in srbeč občutek ter omeji možnost okužbe.

Škatlica vsebuje stekleničko gela in 24 aplikatorjev.

Urgo filmogel proti herpesu uporabite že ob prvih znakih pojava herpesa (žgečkanje in pekoč občutek). Urgo filmogel deluje že na te prve znake in omejuje nastajanje hrast v nadaljevanju, hkrati pa spodbuja celjenje in lajša zategovanje, srbenje in pekoč občutek.

Uporaba:
Nanesite odmerek filmogela na celotno površino herpesa. Pustite dve minuti oziroma toliko, da se posuši in se ustvari film. Ponovite do štirikrat dnevno vse do izboljšanja.

Ob nakupu kateregakoli pudra Vichy Dermablend 3D Correction prejmete darilo + brezplačna dostava.

Ob nakupu kateregakoli pudra Vichy Dermablend 3D Correction prejmete darilo + brezplačna dostava.

Recite ne koži, nagnjeni k nepravilnostim. Vas mučijo mastna koža, akne in mozolji?Ne glede na to, ali ste še vedno v najstniških letih ali že v odrasli dobi, se vam nepravilnosti pojavljajo občasno, med PMS ali pa se nenehno borite z njimi – Vichy ima rešitev. Puder Dermablend 3D Correction ...