Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
akcija

Urgo filmogel proti herpesu

+ Darilo: Blistex Lip Relief, krema za ustnice.

Tekoči gel, ki s svojimi sestavinami deluje na vseh stopnjah, ki jih ima v razvoju herpes. Filmogel proti herpesu predstavlja pomoč pri zdravljenju in izolaciji herpesa.
Več...
Pakiranje 3 ml + 24 aplikatorjev + 6 g
Redna cena 12,79€
10,16€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: ustnice
Simptom: herpes, draženje, bolečina, izpuščaj
Zdravje: zaščita

Medicinski pripomoček

Urgo Herpes filmogel ustvari diskreten negovalni ter zaščitni film na poškodovanem področju kože ter preprečuje kontaminacijo. S svojimi sestavinami lajša bolečino in spodbuja celjenje.

Urgo filmogel proti herpesu predstavlja pomoč pri zdravljenju in izolaciji herpesa. Izdelan je na osnovi Filmogel tehnologije. Takoj po nanosu na ustnico gel v stiku z zrakom ustvari diskreten, udoben prozoren film.

Zaradi posebne sestave je učinkovit v vseh fazah razvoja herpesa na ustnicah in predstavlja dvojno delovanje v boju proti herpesu:

  • omejitev rasti herpesa in
  • pomoč pri zdravljenju herpesa po tem, ko se že pojavi. 

Filmska plast, ki se ustvari, izolira herpes, ga tako zaščiti in pospeši zdravljenje ter omeji ustvarjanje grdih krast. Olajša pekoč in srbeč občutek ter omeji možnost okužbe.

Škatlica vsebuje stekleničko gela in 24 aplikatorjev.

Urgo filmogel proti herpesu uporabite že ob prvih znakih pojava herpesa (žgečkanje in pekoč občutek). Urgo filmogel deluje že na te prve znake in omejuje nastajanje hrast v nadaljevanju, hkrati pa spodbuja celjenje in lajša zategovanje, srbenje in pekoč občutek.

Uporaba:
Nanesite odmerek filmogela na celotno površino herpesa. Pustite dve minuti oziroma toliko, da se posuši in se ustvari film. Ponovite do štirikrat dnevno vse do izboljšanja.

Več o darilu si preberite tukaj.

Blank slika
Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...