Vital 1,5 kcal/ml, okus vanilije (200 ml)

Za dietetsko uravnavanje bolnikov z malabsorbcijo. Za peroralno uporabo.
Več...
Pakiranje 200 ml
5,40€

Živila za posebne zdravstvene namene 

1,5 kcal/ml

Za dietetsko uravnavanje bolnikov z malabsorbcijo. Za peroralno uporabo.

Navodila za uporabo:
Kot dodatek k prehrani se priporočata 2 pakiranji dnevno. Kadar gre za doziranje živila kot edinega izvora prehrane, le- to odredi kvalificiran zdravstveni delavec na osnovi individualnega stanja bolnika (ob predpostavki, da bolnik potrebuje 2000 kcal, je doziranje 6 – 7 pakiranj dnevno). Izdelek je pripravljen za uporabo. Pred uporabo morate izdelek dobro pretresti. Po odprtju ga pokrijte in ga hranite v hladilniku. Porabite v roku 24 ur. Zaprt izdelek shranjujte na sobni temperaturi.

Pomembno obvestilo:
Izdelek je primeren kot edini vir prehrane ali kot dodatek prehrani. Uporablja se pod zdravniškim nadzorom. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni primeren za bolnike z galaktozemijo. Ni za parenteralno uporabo.

Sestavine:
voda, maltodekstrin, hidrolizirane mlečne beljakovine, rastlinsko olje (olje s srednjeverižnimi trigliceridi z jedrc palme, oljna ogrščica), saharoza, minerali (kalcijev karbonat, dibazični magnezijev fosfat, dibazični kalijev fosfat, kalijev klorid, natrijev citrat, kalijev citrat, železov sulfat, cinkov sulfat, manganov sulfat, bakrov sulfat, natrijev molibdat, kromov klorid, natrijev selenat, kalijev jodid), arome, emulgator: E472e, stabilizatorji (E460, E407, E466), holin klorid, vitamini (C, E, niacinamid, kalcijev pantotenat, vit. A palmitat, B6, B1, B2, folna kislina, K1, biotin, D3, B12), L-karnitin, tavrin, sladilo: E955.

Alergeni: Hidrolizirane mlečne beljakovine

Izdelovalec: Abbott Laboratories B.V., Zwolle, Nizozemska.

Drugi okusi

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 24.9. do 30.9.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.