Xerostom, ustna voda

Xerostom stimulira naravno izločanje sline, blaži bolečine zaradi razpokane sluznice ter deluje proti gram negativnim bakterijam v ustih.
Več...
Pakiranje 250 ml
9,64€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: ustna voda
Mesto uporabe: usta
Oznaka: slina, draženje
Zdravje: kajenje, starost

XEROSTOM USTNA VODA

Kserostomija je razlog za porušeno bakterijsko ravnovesje v ustih. Suha usta so bolj dovzetna za bakterijske in virusne okužbe.

Gram negativne barterije so glavni povzročitelj slabega zadaha (halitoze), gingvitisa in paradontalne bolezni.

Ustna voda stimulira naravno izločanje sline, blaži bolečine zaradi razpokane sluznice ter deluje proti gram negativnim bakterijam v ustih. Spirajte usta s XEROSTOM ustno vodo vsakič, ko imate občutek slabega daha in obložene sluznice, jezika oz. zob. Ne pozabite, da slab zadah pomeni pospešeno kopičenje bakterij, ki lahko vodi do gingvitisa in razvoja paradontalnih bolezni.

Po uporabi katerega koli XSEROSTOM proizvoda ne izpirajte ust z vodo. Na ta način zagotovite dolgotrajen učinek XEROSTOM dragocenih sestavin. .

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...