Xerostom, ustna voda

Xerostom stimulira naravno izločanje sline, blaži bolečine zaradi razpokane sluznice ter deluje proti gram negativnim bakterijam v ustih.
Več...
Pakiranje 250 ml
9,64€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: ustna voda
Mesto uporabe: usta
Oznaka: slina, draženje
Zdravje: kajenje, starost

XEROSTOM USTNA VODA

Kserostomija je razlog za porušeno bakterijsko ravnovesje v ustih. Suha usta so bolj dovzetna za bakterijske in virusne okužbe.

Gram negativne barterije so glavni povzročitelj slabega zadaha (halitoze), gingvitisa in paradontalne bolezni.

Ustna voda stimulira naravno izločanje sline, blaži bolečine zaradi razpokane sluznice ter deluje proti gram negativnim bakterijam v ustih. Spirajte usta s XEROSTOM ustno vodo vsakič, ko imate občutek slabega daha in obložene sluznice, jezika oz. zob. Ne pozabite, da slab zadah pomeni pospešeno kopičenje bakterij, ki lahko vodi do gingvitisa in razvoja paradontalnih bolezni.

Po uporabi katerega koli XSEROSTOM proizvoda ne izpirajte ust z vodo. Na ta način zagotovite dolgotrajen učinek XEROSTOM dragocenih sestavin. .

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...