Xerostom, ustna voda

Xerostom stimulira naravno izločanje sline, blaži bolečine zaradi razpokane sluznice ter deluje proti gram negativnim bakterijam v ustih.
Več...
Pakiranje 250 ml
9,64€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: ustna voda
Mesto uporabe: usta
Oznaka: slina, draženje
Zdravje: kajenje, starost

XEROSTOM USTNA VODA

Kserostomija je razlog za porušeno bakterijsko ravnovesje v ustih. Suha usta so bolj dovzetna za bakterijske in virusne okužbe.

Gram negativne barterije so glavni povzročitelj slabega zadaha (halitoze), gingvitisa in paradontalne bolezni.

Ustna voda stimulira naravno izločanje sline, blaži bolečine zaradi razpokane sluznice ter deluje proti gram negativnim bakterijam v ustih. Spirajte usta s XEROSTOM ustno vodo vsakič, ko imate občutek slabega daha in obložene sluznice, jezika oz. zob. Ne pozabite, da slab zadah pomeni pospešeno kopičenje bakterij, ki lahko vodi do gingvitisa in razvoja paradontalnih bolezni.

Po uporabi katerega koli XSEROSTOM proizvoda ne izpirajte ust z vodo. Na ta način zagotovite dolgotrajen učinek XEROSTOM dragocenih sestavin. .

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

Pri občutljivi koži je poleg obnavljanja zunanje pregrade bistvenega pomena tudi ohranjanje njene mikrobiotične pregrade – nevidne pregrade, ki naravno ščiti kožo, da bi zmanjšala njeno občutljivost. To je vloga prebiotikov. LRP Toleriane Sensitive, nega za občutljivo kožo (40 ml)Vlaži kožo 48 ...