Čepki za ušesa (za spanje, vodo, po meri, itd.)

Čepki za ušesa se uporabljajo za mnogo različnih namenom. V glavnem nam pomagajo za boljše spanje (znižanje slišnega zvoka), učenje, ali za specifične namene (za vodo). Tako ločimo več različnih tipov čepkov za ušesa, ki jih je moč kupiti v lekarni, in sicer:

  • Čepki za ušesa za spanje. Namen teh čepkov je čimbolje blokirati zvočne signale, ki bi lahko kratili naš spanec. Najboljši čepki za ušesa za spanje so tisti, ki so ergonomsko oblikovani, da se prilagodijo našemu ušesu, in ki zadržijo največ zvoka. Obstajajo tudi čepki za ušesa po meri, ki se prilagodijo ušesu vsakega posameznika.
  • Čepki za ušesa za otroke. Otroški čepki za spanje so manjši in oblikovani, da se lažje priležejo otroškim ušesom.
  • Čepki za ušesa za vodo. Ti čepki se uporabljajo pri plavanju in potapljanju. Njihov namen je ublažiti višji pritisk v ušesih, ki ga izkusimo pri potapljanju.

Na Lekarnarju lahko najdete vrsto različnih čepkov za ušesa, primarno za spanje in učenje.

Oblika - čepki

26 izdelkov
26 izdelkov na stran
najprej
Avene dnevi na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene dnevi na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene dnevi na Lekarnar.com - Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu dveh ali več izdelkov ptejmete še brezplačno dostavo. Akcija bo potekala od 12. 4. do 21. 4. 2024. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v ...