Serum za obraz (Vitamin C, Retinol, B5, vlažilni)

Serumi za obraz so postali nov hit v kozmetični industriji. Na trgu lahko opazimo vedno več serumov za obraz. K serumu je ponavadi priložena kapalka, s katero lahko primerno nanešemo serum na obraz. 

Prednost serumov (napram kremam, losjonom, gelom) je v višji koncentraciji aktivne sestavine. Sama farmacevtska oblika serum dovoljuje, da dodamo več aktivne sestavine. Z uporabo seruma lahko tako nanesemo več te koncentrirane aktivne sestavine na obraz kot s kremami.

Ključno pri izbiri najboljšega seruma za obraz je, da si odgovorimo katero aktivno sestavino koža našega obraza potrebuje. Serumi za obraz namreč obstajajo v večih oblikah - razlike je predvsem v naravi aktivne sestavine - in sicer:

  • Vitamin C serum za obraz. Ta serum, kot je očitno, nam omogoča, da na obraz nanesemo več vitamina C kot bi ga sicer bili zmožni s kremo.
  • Retinol serum za obraz. Retinol se vedno bolj uporablja v anti-age kozmetiki; če želite primerno nanesti višje koncentriran retinol na obraz, potrebujete serum z retinolom za obraz.
  • B5 serum za obraz. Eden izmed najbolj prepoznavnih serumov za obraz je La Roche Posay B5 serum, ki vsebuje višje koncentracije vitamina B5.
  • Serum za obraz s hialuronsko kislino. S kremamo pogosto želimo nanesti večje količine vlažilnih hialuronskih kislin na obraz. S serum s hialuronsko kislino lahko veliko lažje nanesemo potrebne količine hialuronski kisline na naš obraz.
  • Niacin amid serum za obraz. 

Na Lekarnarju boste našli vrsto serumov za obraz. Med njimi so najbolj poznani La Roche Posay serumi, Vichy serumi, Eucerin serumi, in Rilastil serumi.

 

194 izdelkov
194 izdelkov na stran
najprej
Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija bo potekala od 16. 3. do 23. 3. 2023. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.